League of Legends ” K-pop-hit kommer til VR spillet Beat Saber

0
14

Populære e-sport League of Legends er uventet vei til VR — i form av sin viral koreansk pop singel i ny rytme spill Slo Saber. VR spillet er å få “POP/STJERNER” av K/DA som en sang du kan utføre som en del trening og en del lightsaber dance Dans Revolusjon.

Det er en usannsynlig mashup av to spill som kan ta litt forklarende. First off, sangen “POP/STJERNER”, som har fire av Ligaens mest dødelige kvinner assassins, skapte overskrifter sist måned for å være en underfundig blanding av fengende K-pop, augmented reality, og kvinner som blir badasses. Mange kunstnere, noen som erklærte at de ikke spille League og visste ikke hva K/DA var det bare likte det estetiske, tok sin styluser til å trekke den nylig oppfunnet K-pop-bandet over alle internett.

Slå Saber ble laget av en tsjekkisk-basert indie studio kalt Beat Spill. Spillet støtter Windows og PlayStation VR. Som K/DA, det er på samme måte vunnet popularitet i løpet av den siste måneden, som det formelt kom ut på 20 November.

Interessant nok, Slo Saber først kom ut med et svært begrenset utvalg av sanger, de fleste med navn som få hadde hørt om. Det er lagt til flere titler over tid, men den virkelige trekningen kommer fra en fan-innebygd nivå editor som lar deg legge til en sang i et fellesskap felles database.

Bilde: Slå Saber

Fans er langt foran den offisielle samarbeid om — en fanmade versjon av “POP/STJERNER” på Beat Saber ble utgitt på November 6. til YouTube, bare tre dager etter League morselskap Riot Games utgitt sangen. Sangen er merket Ekspert, noe som betyr at nybegynner-nivå fans av K/DA vil ha en tøff tid å jobbe seg opp. Forskjellen er at Riot ‘ s offisielle Slå Saber nivå er fylt med farger av K/DA og har en unik grafikk, inkludert notater av sangen som er formet som klør av en bestemt League assassin. Og den offisielle versjonen er tilgjengelig i alle vanskelighetsgrader innstillingen.

Når du blir spurt om ideen om partnerskap stammer fra fans, selskapet sa, “Riot begynte å snakke med Beat Spill mens POP/STJERNER var fortsatt i produksjon,” og legger til at det fanmade Slå Saber nivå bare “bekreftet at vi hadde vært på rett vei.”