Nike ‘ s self-veter sneakers terug in 2019 op een veel meer betaalbare prijs

0
19

De werkelijkheid is niet precies woonde tot aan de toekomst beloofd om ons in Terug naar de Toekomst. Onze hoverboards niet zweven en af en toe in vlammen op, en toen we eindelijk zelf veters sneakers, ze kosten $720. Dingen zijn op zoek voor 2019 echter, wanneer een Nike zal het starten van een tweede generatie van de high-tech-sneakers op een veel meer betaalbare $350 prijs. Het nieuws werd voor het eerst gemeld door de sneaker cultuur site SoleCollector.

Nike bevestigde het nieuws op haar meest recente transcriptie gedurende welke de Executive Vice-President zei dat de sneakers zou starten in de lente van het nieuwe jaar, en ontworpen om te worden gebruikt op het basketbalveld. Nike zei dat het “gewoon een betere pasvorm oplossing van een van de velen” die het bedrijf zal de uitrol van het hele jaar.

Nike Mags
Nike Mags

Nike ‘ s oorspronkelijke zelf-veter sneakers werden geproduceerd in een gelimiteerde oplage, met de opbrengst gaat naar de ziekte van Parkinson onderzoek.

Animatie: Nike

We moeten niet verbaasd zijn dat Nike is het ontwikkelen van een ander paar van deze adaptieve sneakers, vooral na het ging om de moeite van het vertellen van een “1.0” in de naam van de eerste generatie HyperAdapt schoenen. Dat gezegd hebbende, zelfs bij minder dan de helft van de prijs die u zou nog steeds worstelen om te rechtvaardigen de kosten. Nike is veelbelovend dat ze zullen leveren een “perfect fit”, maar dan weer mijn huidige schoenen voel je vrij nauwsluitend is zoals het is, en dat is zonder rekening te brengen batterijen.