EA heeft naar verluidt geannuleerd zijn op een verhaal van Star Wars spel

0
83

Electronic Arts heeft eindelijk gezien de bijl aan haar verhaal aangedreven, single-player-gericht Star Wars-game, meldt Kotaku. De game, die was ooit in ontwikkeling in het kader van de nu-luiken voor de EA-studio Visceral Games, was in het werken voor een jaar, het meest recent onder leiding van Uncharted directeur Amy Hennig. In juni, Hennig geopenbaard ze had EA vorm haar eigen studio, het verlaten van het project is het lot in de lucht.

Nu, volgens Kotaku ‘ s Jason Schreier, EA heeft officieel geannuleerd, is de game, ondanks de studio verantwoordelijk, EA Vancouver, met grotendeels opnieuw gestart vanuit het niets met wat het overgenomen van Viscerale terug in oktober 2017. EA was niet onmiddellijk beschikbaar voor commentaar.

Het nieuws is een triest einde voor een project dat veel fans hopen dragen zou de vlam voor het verhaal van Star Wars games. De franchise is van oudsher de thuisbasis van enkele van de meest vormende role-playing titels in de industrie, bij LucasArts overzag publiceren en de ontwikkeling van de serie, zoals de Ridders van de Oude Republiek, Jedi Knight en The Force Unleashed. Maar op een verhaal van Star Wars games hebben genomen een achterbank in de afgelopen jaren als EA, die verkregen exclusieve Star Wars publiceren rechten van Disney in 2013 zet de focus op meer mainstream multiplayer-titels, waaronder zijn Battlefront opnieuw opstarten.