Regering het ermee eens dat Australië NDIS moet een chatbot

0
35

Australië Nationale aov-Regeling (NDIS) krijgt een chatbot, na de Gezamenlijke Permanent Comité voor de NDIS gemarkeerd dat het hebben van een dergelijke technologie in de plaats zou een vermindering van de frequentie van de gesprekken en het verbeteren van “interactieve probleem oplossen”.

Na het rapport van de commissie op de NDIS ICT-Systemen [PDF], de federale overheid op donderdag overeengekomen uitvoering te geven aan alle zes IT-gerelateerde aanbevelingen.

“Terwijl de NDIS is ontworpen om te helpen mensen met een handicap om hun doelen te bereiken, terwijl de uitoefening van keuze en controle, wordt erkend voor een aantal uitdagingen met betrekking tot ICT blijft en vraagt een continue werk,” de regering schrijft in haar antwoord (PDF).

Specifiek, het gemengd comité gevraagd dat de National Disability Insurance Agency (NDIA) co-design, met de eindgebruikers, een “fit-for-purpose chatbot voor de website en portals”.

“De commissie is van mening dat het ontbreken van een ict-tool, die zal integreren NDIS business processen, beleid en begeleiding aan het personeel via een centrale opslagplaats is het bijdragen aan de huidige onvermogen van [de NDIS Contact Centrum], NDIA en LAC personeel om consistente en duidelijke informatie aan potentiële en bestaande klanten en dienstverleners,” zei hij.

Het comité gemeld dat de deelnemers en dienstverleners kritiek hadden op de NDIS-website en de NDIS Contact Centrum, meestal om de strijd betrokken bij het vinden van adequate informatie of met vragen beantwoord in een goede en tijdige wijze.

“De NDIA is actief onderzoek naar de invoering van ‘webchat’ functionaliteit voor het contact centre in 2019,” de regering bevestigd. “De lessen uit deze zullen worden gebruikt voor het verkennen van de invoering van computer-aangedreven ‘Chatbot’ functionaliteit in het laatste deel van 2019.”

Het zal niet de bureau ‘ s eerste kunstmatige intelligentie spelen, echter.

De NDIA voor het eerst aangekondigd de ontwikkeling van een virtuele assistent, genaamd Nadia, in februari 2017.

Tegenover de Senaat Schattingen in juni, Department of Human Services (DHS) CIO Gary Sterrenberg zei Nadia gepresenteerd veel van belofte aan de NDIA evenals de regeling van de deelnemers, maar hij weigerde op te geven een verwachte go-live datum.

Hij toegelaten was er een hold-up met Nadia, waarin hij zei inbegrepen IBM ‘ s Watson cognitieve intelligence-platform, in het bijzonder de voice-streaming-mogelijkheden.

Sterrenberg zei het bureau was betrokken bij de “lopende discussies” met een aantal leveranciers om ervoor te zorgen dat de end-to-end ervaring van Nadia was op een niveau dat niet het nadeel van de gebruiker. Hij zei anders was het waarschijnlijk dat het zou mislukken.

In September 2017, het was gebleken dat de NDIA had de virtuele assistent uitrol in de wacht, met rapporten opduiken dat mensen die werken op het project waren betrokken kwestie-geplaagd gebaseerd op de technologie van de initiatieven van de overheid hadden “hun tol geëist” Australië op de risicobereidheid.

Het project tot die tijd had het kost de overheid AU$3.5 miljoen, volgens de ABC.

Op 30 September 2018, over 208,000 deelnemers ontvangen steun via het NDIS; in 2020 geschat wordt dat de regeling zal hebben van 460.000 deelnemers.

“Het hebben van een robuust en fit-for-purpose’ – van ICT-systemen kan enorm helpen de NDIA in de vergadering van de operationele doelstellingen en het leveren van kwaliteit van de resultaten voor de deelnemers,” het comité schreef. “Nog belangrijker, ICT-systemen moet ook de ondersteuning op een effectieve manier de NDIA interne activiteiten om te zorgen voor consistentie van beslissingen en advies over het agentschap.”

In een poging om verdere correctie van het callcenter ellende, de NDIA gedumpt DHS als service delivery partner, verhuizen naar Serco als de nieuwe provider voor contactcenter-diensten in juni vorig jaar.

“Na de overgang, het agentschap heeft met succes een verbeterde service aan de deelnemers en aanbieders,” de regering schreef.

Andere aanbevelingen van de gemengde commissie, en overeengekomen door de overheid, zoals het invoeren van een tracking systeem om eindgebruikers voor het bijhouden van de status van hun vragen; een “dringende” overdoen van het werk op de ontwikkeling en de uitvoering van het kennis-management systeem; en een overzicht van alle documenten, met inbegrip van richtlijnen, formulieren, en het beleid voorafgaand aan het uploaden naar de nieuwe website om ervoor te zorgen dat ze zijn “huidige, duidelijk gedateerd, fit-for-purpose’, en geschreven in duidelijke taal”.

VERWANTE DEKKING

Nationale Handicap Agentschap ziet er buiten Watson voor Nadia AI bot
De overheid blunders kraam uitrol van NDIS virtuele assistent: Rapport
De overheid ‘onder-middelen en underprepared’ voor NDIS online uitrol: PwC
IP-Australië Alex is meer dan alleen een chatbot
Australië NDIS het volgende doel voor de blockchain
Meer dan de helft van de consumenten kiezen voor een chatbot meer dan een mens om tijd te besparen
Chatbots zijn dood. Een gebrek van AI doodden hen. (TechRepublic)
Waarom Australië is snel aan het ontwikkelen van een technologie op basis van de rechten van de mens probleem (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Australië

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud