Fubo TV nu stöd för Android-TV för 4K-streaming

0
30

NVIDIA Shield TV NVIDIA Shield TV

Fubo TV denna vecka meddelade sitt stöd sidor som det är nu stöder 4K streaming på Android-TV-apparater. 4K-tjänst som faktiskt fortfarande är i beta-form (vilket innebär att det inte är av tillfällig hicka), men det är fortfarande en av de enda platser som du hittar live streamad sport i denna resolution. 4K strömmar också kommit på utan extra kostnad.

Enheter som stöds inkluderar (men är inte begränsade till):

  • Hisense 4K-TV
  • NVIDIA Shield
  • Sharp AQUOS 4K-TV
  • Sony Bravia 4K-TV
  • Xiaomi Mi S Box/2/3/4

Fubo TV är en av de streaming-tjänster som inte är lika känd som de gillar hos Sling TV eller YouTube TV. Men det kan säkert hålla sin egen — särskilt om du är en sportfantast. Förutom de två Fubo TV planer (som kör $44.99 en månad eller $49.99 en månad beroende på hur många kanaler du behöver) det fick en rikedom av premium add-ons som kan ta din sport konsumtion till en helt ny nivå.

Utöver Android-TV-enheter, kan du få 4K streaming på Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Chromecast Ultra, och vissa Android-telefoner.

Naturligtvis, du kommer att behöva en 4K-kompatibel tv för att dra nytta av alla de extra pixlar och inte vara medveten om alla uppgifter caps är anställda av din ISP.