Huawei pleit niet schuldig in Iran sancties geval: Rapport

0
22

Huawei pleitte niet schuldig in New York op donderdag federale heffingen die het bedrijf geschonden ONS sancties door een verkeerde voorstelling te geven van haar zakelijke activiteiten in Iran ten minste vier banken, volgens een Bloomberg-rapport.

In een 13-count aanklacht tegen het verbreken van de verzegeling, die op 28 januari, aanklagers beweren dat Huawei en haar deelnemingen, waaronder die van CFO Meng Wanzhou, verborgen had het bedrijf de relatie met de Iraanse bedrijf Skycom van 2007 hoger.

Volgens de Verenigde Staten, is dit toegestaan Huawei verkrijgen embargo ONS de goederen, werken illegaal in Iran, en het witwassen van geld via het internationale bankwezen, de kosten worden ingediend voor fraude, draad fraude, en verschillende graven van samenzwering.

Huawei eerder deze maand pleitte niet schuldig te scheiden van de federale heffingen die het naar verluidt gestolen bedrijfsgeheimen van T-Mobile.

Meng, die opgeladen is in de case, is momenteel op borgtocht in Vancouver als ze wacht op proef voor haar uitlevering aan de Verenigde Staten. Ze werd gearresteerd in December door de Canadese autoriteiten op verzoek van de Verenigde Staten. In reactie op haar arrestatie, Meng heeft opgeroepen Canadese autoriteiten zou worden aangehouden, gefouilleerd en ondervraagd ten onrechte voor haar arrestatie. De uitlevering proef is ingesteld voor 8 Mei.

Op hetzelfde moment, de Huawei vervolgt de Verenigde Staten, die beweren dat het verbod door de National Defense Authorization Act (NDAA) is ongrondwettelijk.

“De AMERIKAANSE regering heeft lange merk Huawei een bedreiging. Het heeft onze servers gehackt en gestolen onze e-mails en source code,” Guo Ping zei. “Ondanks dit, de regering van de VS heeft nooit een bewijs voor hun beschuldigingen dat Huawei vormt een cybersecurity bedreiging.

Huawei is de volgende het hofdatum voor de VS-Iran straf zijn de kosten voor 4 April.

ONS waarschuwingen prompt Duitsland te hebben verdere gesprekken over de Huawei

Na de Trump administratie eerder deze week naar verluidt waarschuwing Duitsland dat het aandeel minder intelligentie als Huawei technologie wordt gebruikt voor het bouwen uit Duitsland 5G mobiele netwerken, een duitse regering woordvoerster zei op donderdag zal het land nog de discussies over haar houding ten opzichte van de Chinese netwerken reus, Reuters gezegd.

De overheid woordvoerster Ulrike Demmer naar verluidt zei op een persconferentie dat Duitsland wil het waarborgen van de telecommunicatie-infrastructuur heeft de hoogste veiligheidsnormen.

Duitse ministers in februari de mogelijkheid van een Huawei 5G verbod, volgens Reuters, nadat Bondskanselier Angela Merkel en de voorwaarden stellen voor de participatie in nieuwe mobiele netwerken.

De voorwaarden naar verluidt garanties verlangen van de vennootschap, dat zij zou niet met de hand over de informatie aan de Chinese overheid.

De februari-discussies over een mogelijke Huawei 5G verbod gevolgd verslagen aan het einde van vorig jaar dat de Vijf Ogen alliantie — tussen de VS, de UK, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland — was het doorgeven van geheime informatie over de Chinese buitenlandse inmenging in Duitsland, en Japan.

“Ik ben niet van plan om een lijst van concrete gesprekken die we hebben, maar we staan in nauw contact met onze intelligentie partners, en dat van nature bevat de Verenigde Staten,” Demmer zei.

Verwante Dekking

ONS vertelt Duitsland te verbieden Huawei 5G of zal het aandeel minder intelligence: Report

De VS heeft naar verluidt zei dat het zal werken minder met de duitse inlichtingendiensten als Duitsland kunt Huawei om deel te nemen in de 5G bouwen-outs.

Huawei om ONS aan te klagen regering om omvallen van het verbod als ongrondwettig

De Chinese telco-apparatuur reus stelt dat was geen andere keus, maar om te dagvaarden.

China tegen twee aangehouden Canadezen voor spionage en het stelen van staatsgeheimen

De canadese Minister-president Trudeau, in reactie op de kosten, heeft gezegd dat hij ‘te zeer betrokken bij deze positie die China heeft genomen’.

Huawei CFO klaagt Canadese regering, de politie, de grens kracht

De rechtszaak beweert dat de wereldwijde Huawei CFO werd vastgehouden en ondervraagd door de luchthaven van de douane, en haar elektronische apparaten gezocht, voordat het informeren van haar dat ze werd gearresteerd.

Huawei pleit niet schuldig aan het stelen van bedrijfsgeheimen van T-Mobile

Een proef is gesteld op 2 Maart 2020.

Verwante Onderwerpen:

China

Overheid

Tech Industrie