NTT DoCoMo, een proces remote-monitoring-technologie voor ouderenzorg

0
35

NTT DoCoMo en de ouderenzorg opstarten Tellus U de Zorg aangekondigd op vrijdag dat ze het uitvoeren van een proof-of-concept trial van een technologie die op afstand monitoren mensen in de ouderenzorg.

Volgens de Japanse vliegdekschip, de proef-technologie is een niet-draagbare slimme apparaat dat draadloos detecteert en communiceert menselijke activiteiten in binnen-locaties. Voor de proef, de plug-in-apparaten worden geïnstalleerd in de ouderen-voorzieningen en woningen, en waar oude mensen wonen alleen.

Het apparaat zal geen gebruik maken van camera ‘ s, NTT DoCoMo zei, om zich te beschermen tegen de privacy van de leeftijd van de mensen verloren gaat. In plaats daarvan, het apparaat naar verluidt maakt gebruik van radar-wave technologie om te controleren de voorwaarden van de bewoners, zoals de ademhaling en de hartslag, slapen en wandelen patronen, zelfs wanneer zij ongelukken zoals vallen.

De verzamelde informatie van het apparaat zal worden verzonden naar gezinnen of zorg via hun smartphones.

“Door het tijdig identificeren van abnormale situaties, de oplossing kunnen gezinnen en zorgverleners om snel te reageren, waardoor het helpen om de veiligheid te waarborgen van de gegevens die worden bewaakt,” NTT DoCoMo zei.

Lees: Kunnen virtuele assistenten steek de stekker van de gezondheidszorg op te heffen?

De proef is een onderdeel van NTT DoCoMo ‘ s TopGun-project, dat beoogt brengt het bedrijf en startende bedrijven samen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen binnen verschillende sectoren.

NTT DoCoMo samen met Mitsubishi Electric in November te bereiken, 5G snelheden van 27Gbps in een auto in de openlucht proeven in het japanse Kanagawa Prefecture. Dit was ‘ s werelds eerste 5G transmissie die meer dan een piek snelheid van 20Gbps met behulp van een terminal, met een communicatie-afstand van 10 meter bereiken van de 27Gbps snelheid, en een snelheid van 25Gbps meer dan 100 meter.

Verwante Dekking

Kan virtuele assistenten steek de stekker van de gezondheidszorg op te heffen?

De “virtuele verpleegkundige” ziet u, de hele tijd. Elektronische Verzorger is de lancering van wat hij beweert is “‘s werelds eerste virtuele begeleider” op de CES in januari, maar het is niet de eerste chat-bot te bieden medische hulp.

NTT DoCoMo en Mitsubishi Electric hit 27Gbps 5G snelheden in de auto

5G snelheden van 27Gbps zijn bereikt tijdens outdoor proeven van massive-element antenne systemen technologie in Japan door NTT DoCoMo en Mitsubishi Electric.

MWC 2019: NEC ontwikkelt zich 5G baseband radio-units

NEC heeft onthuld haar 5G basisstation radio-eenheden vooruitlopend op het Mobile World Congress in 2019 deze week.

NTT en NEC gebruik 5G streamen 8K-opnames van een stoomlocomotief voor haar passagiers

Goed nieuws voor de Japanse steampunks dat een 5G telefoon van de toekomst.

Verwante Onderwerpen:

Japan

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud