Waterfox 56.2.8: forbedret web-kompatibilitet, sikkerhetsoppdateringer, ny logo

0
28

av Martin Brinkmann på Mars 15, 2019 i Internett – 12 kommentarer

Waterfox brukere som ventet en ny versjon av nettleseren for å komme ut tålmodig kan nå oppgradere nettleseren til versjon 56.2.8.

Waterfox 56.8.2 ble utgitt på Mars 14, 2019 til det offentlige. Den nye utgivelsen er allerede tilgjengelig via nettleseren oppdatering sjekker funksjonalitet, men også som en frittstående laste ned for nye brukere og brukere som foretrekker å laste ned installasjonsprogrammet.

Eksisterende Waterfox brukere kan velge Meny > Hjelp > Om Watefox å kjøre en manuell sjekk for oppdatering. Den nye versjonen skal bli plukket opp og installert når om-siden er åpnet.

Waterfox 56.2.8

waterfox 56.2.8

Den nye Waterfox logoen er det første som brukere av nettleseren kan legge merke til. Brukeren reaksjoner synes delt på ny logo; noen brukere liker det, andre misliker det og ønsker å se den gamle logoen blir lagt til som et alternativ, slik at de kan bytte til det.

Mer viktig enn logoen er web-kompatibilitet forbedringer. Waterfox identifiserer som Firefox 60 ESR nå i det siste versjonen. Utbygger påpeker at mange web-kompatibilitet problemer bør være en ting fra fortiden på grunn av dette.

Tjenester og nettsteder som WhatsApp Web, Jage, og andre bør fungere fint nå i den siste versjonen av Waterfox. Waterfox brukere som hadde problemer med å løse captchas vil dra nytte av den nye utgivelsen samt captcha problemer, spesielt problemer med Googles recaptcha-systemet, skal være løst i den nye versjonen.

Windows-brukere som bruker Waterfox å få tilgang til Gmail på internett bør ikke lenger kjøre inn i problemer ved bruk av tjenesten. Utvikleren av Waterfox slått av Service Arbeidere som standard, og som ser ut til å ha løst problemene som brukere har opplevd på Gmail.

Metoden Element.scrollIntoView skal fungere som forventet nå så godt i den nye Waterfox utgivelsen. Løs forbedrer kompatibilitet med nettsteder som er avhengige av metoden.

Waterfox 58.2.8 er en sikkerhetsoppdateringen ved siden av. Utvikleren tatt de siste Firefox feilrettingsfiler for sikkerhet i utgivelsen.

Nå er Du: bruker du Waterfox? Hva er din ta på den generelle utviklingen?