Zuid-holland heeft gegeven maximale veiligheid gevangenen touch screens in een open gevangenis

0
22

Er is momenteel een gevangenis “crisis” in Nieuw-Zuid-Wales, die volgens de NSW Ministerie van Justitie CIO Aaron Liu, is het resultaat van de gedetineerde populatie explosief en gevangenissen wordt uitgerekt tot het uiterste.

De oplossing, Liu zei, was het digitale technologieën op de voorgrond, terwijl ook bezig met de revalidatie en het werken aan het voorkomen van recidive.

In 12 maanden, de overheid bouwde zijn eerste Snelle Bouwen gevangenis in Wellington, 362 kilometer ten westen van Sydney. De tweede, de Jager Correctional Centre in Cessnock, officieel geopend nadat vorig jaar een 12-maand bouwen.

“Dit zijn de maximale veiligheid voorzieningen en deze voorzieningen zijn een slaapzaal stijl, dus in plaats van het vergrendelen van een gedetineerde in een cel, ze zijn in een open slaapzaal,” Liu zei tegen de Australische Information Industry Association NSW Regering Briefing in Sydney op vrijdag.

Er is een kiosk en een bed, dat Liu zei was: “als een soort van zeer vn-luxe Emiraten lounge”.

Elke gedetineerde is toegewezen zijn eigen hokje binnen een open-plan 25-bed slaapzaal. Gevangenbewaarders observeren meerdere slaapzalen van een hogere tier. Elke slaapzaal heeft een eigen douche, toilet, kitchenette, telefoon en erf.

De persoonlijke kiosk is wat de gedetineerde gebruikt bij het plannen van hun “onderwijs, opdracht, revalidatieprogramma ‘ s, en ander papierwerk”. Deze aanpak, de overheid legt, beter voorbereid is op de gevangenen voor doorstroming naar minimale veiligheids-en, uiteindelijk, hun terugkeer in de samenleving.

“Het is een zeer unieke omgeving, omdat we dan hoeven te leveren activiteiten, zoals die beschikbaar zijn op het scherm om de dingen te doen zoals drugs en alcohol educatie programma’ s op een touch screen, de toegang tot diensten via dat in stand te houden hen bezig,” Liu toegevoegd. “Het vereist de technologie om te werken.”

Volgens Liu, technologie ingeschakeld gevangenis gebouwd worden snel en is ook toegestaan om een lagere personeel voetafdruk.

Waar het preventie betreft, Liu zei: er is ook werk aan de gang te profiteren van de gegevens in het bezit zijn van de afdeling en andere overheidsinstanties,

“Preventie is een belangrijk deel van de reis en er is een beetje van het ongeboren werk — we nog helemaal aan het begin van het einde van de looptijd curve rond ongeveer systeem-brede analytics, rond het strafrechtelijke systeem. We kijken naar wat zijn de hefbomen die eigenlijk rijden terugdringen van de criminaliteit en het verminderen van de impact van criminaliteit,” legde hij uit.

Hij zei dat sommige van die gegevens worden gebruikt voor het in kaart brengen van bepaalde gebieden, maar de uitdaging, Liu zei, is het inschakelen van de benodigde partijen met meer gegevens en meer tools voor het leveren van een passende uitkomst.

De initiatieven vormen een onderdeel van de afdeling 2015-2020 digitale strategie, die ook ziet het speelgoed met de idee van nieuwe en opkomende technologieën, zoals blockchain en algoritmische benaderingen van diensten — aan de andere kant van de opdracht: Geboorten, sterfgevallen en huwelijken.

Met de geboorteakte wordt nu gedigitaliseerd, door matching van gegevens uit verschillende afdelingen, zoals gezondheid te verwijderen de noodzaak voor een kind fysiek te worden geregistreerd wanneer ze geboren worden, de staat heeft nu haar aandacht vooral gericht op de dood. Specifiek, waardoor het proces van melden van alle relevante partijen van het overlijden van een familielid of goede vriend of vriendin gemakkelijker.

“We hebben alleen maar verlaten nogal een uitgebreide set van werk rond de dood van een geliefde, hoe die omgaat met de gezondheid, met vertrouwen in de regering … en dan die in de industrie, en hoe sluit je een bankrekening, het faciliteren van dingen zoals verzekeringen,” Liu uitgelegd. “Die zijn vrij pijnlijke processen voor burgers — dat is ook wat er wordt onderzocht op het moment.”

VERWANTE DEKKING

Digitale transformatie in zuid-holland gaat van start nadat minister de frustratie bij processen

De Nieuw-Zuid-Wales regering is gestart met het Digitale Ontwerp van de Systeem-strategie, in de hoop om de burger op de eerste plaats, waar staat de dienstverlening is betrokken.

NSW kadaster aan de proef blockchain voor eigendomsoverdracht

De staat wil de overgang volledig te eConveyancing per 1 juli 2019.

Virtual reality gaat achter de tralies voor het herstel van de gevangenen

Virtual reality wordt onderzocht als een middel om te leren en te rehabiliteren die in de gevangenis.

BRITSE Ministerie van Justitie met gegevens om de controle over de gevangenissen

‘Glanzend’ dashboards zijn betrokken leidinggevenden en het ministerie is nu de uitrol van een project dat gebruik maakt van gegevens in een poging om het oplossen van de toestand van de gevangenissen en de andere grijpt waar kinderen zijn gemarkeerd als kans om het systeem in te voeren.

NSW regering benutten gegevens te verslaan slumlords

De Nieuw-Zuid-Wales overheid is in staat de gegevens te kraken op slumlords in Sydney en profiteren van de internationale studenten behoefte hebben aan een plek om te wonen.

Verwante Onderwerpen:

Australië

CXO

Innovatie

Digitale Transformatie: Een CXOs Gids

Big Data Analytics