Dark web overgreb: Tyskerne ønsker at kriminalisere enhver, der udbyder en platform

0
15

L0rdix, den Schweiziske Hær kniv af Windows hacking, der er tilgængelig for køb i den Mørke Web
Det nye værktøj kombinerer data tyveri og cryptocurrency minedrift som et gå-på produktet for at angribe Windows-maskiner.

Tyskland ‘s stater har stemt for at indføre føderale lovgivning, der vil kriminalisere den handling at yde teknisk infrastruktur for de såkaldte” dark web-markedspladser, hvor ulovlige aktiviteter finder sted.

Forbundsrådet – den lovgivende organ, der repræsenterer Tysklands 16 Delstater, eller føderale stater, der stemte for foranstaltningen på fredag og vil nu præsentere de lovforslag til Forbundsdagen, Tysklands føderale parlament, hvor det vil blive drøftet, og potentielt taget op.

Det er selvfølgelig allerede imod loven at sælge narkotika eller tilbyde hitman service over sådanne sites, der opererer væk fra det åbne internet. Som operatør af de Elysium seksuelt misbrug platform for nylig lært, mørk-web platform operatører kan allerede forvente, fængsel tid, hvis fanget.

Men de stater, der mener, at der bør gøres mere for at slå ned på dem, der leverer den tekniske infrastruktur for sådanne markedspladser. Nogle juridiske eksperter mener, at disse mennesker allerede er dækket af eksisterende lovgivning, som aiders og abettors, men Forbundsrådet, mener de forblive i for meget af en juridisk gråzone.

Loven blev oprindeligt foreslået af delstaterne Nordrhein-Westfalen og Hessen, som kaldes for strafferetlige sanktioner for dem, der tilbyde platforme, der giver kriminelle handlinger, og hvor adgang er “begrænset af særlige tekniske forholdsregler”.

Det er meningen at betyde websteder, der er kun tilgængelige via tjenester som Tor og I2P – Tor er faktisk selv nævnt i forslagets medfølgende dokumentation.

Der vil være fængselsstraffe på op til tre år i tilfælde af platform, hvor narkotika, sprængstoffer og seksuelt misbrug materiale, der handles med.

Bayern har forsøgt at ændre forslaget til at have dets sanktioner, der gælder for det åbne internet samt den mørke web, og også for at få forslag tillade brug overvågning af telekommunikation og stat, trojanske heste, men dens ændringer, der faldt, efter at en Netzpolitik rapport.

Ikke desto mindre, nogle frygter, at forslaget er stadig alt for ekspansiv. Kriminelle advokat David Schietinger fortalte Der Spiegel, at sproget “i alvorlig grad ville begrænse borgernes rettigheder”, som det “kunne bruges til at begrænse eller forbyde dark web”.

Tidligere og relaterede dækning

Ransomware advarsel: banden bag denne virulent malware bare ændret taktik igen

Forskere siger, at dem, der står bag GandCrab ransomware nu vil ‘big game jagt efter større mål – og flere penge.

Cisco, Interpol holdet op til at dele cyberkriminelle trussel data

Tech giant og lov håndhævelse agenturet vil dele efterretninger om den seneste cyberthreats.

Dark web leverandører, der sælger fjernadgang til virksomhedens Pc ‘ er for så lidt som $3

Hackere udnytter lax adgangskoder, der anvendes til at få adgang til Remote Desktop Protocol-tjenester og sælge dem videre til andre, til hemmeligt at skrabe data.

Ransomware overspænding igen, som it-kriminalitet-as-a-service bliver mainstream for skurke

Europol-rapporten advarer om mere professionel karakter af it-kriminalitet, og hvordan de kan lide af WannaCry demonstrere, hvordan ransomware er formørkelsesvariable de fleste andre online-kriminalitet.

Senatets udvalg for at undersøge, hvordan personlige Medicare detaljer dukkede op på mørke web

Udvalget er at rapporten fra oktober 16 om, hvordan Medicare detaljer dukkede op på den mørke web.

Hvordan til sikkert at få adgang til og navigere i de Mørke Web TechRepublic

Er din virksomheds data på den Mørke Web? Lær, hvordan til at finde ud af, om du har været kompromitteret i denne trin-for-trin guide til at få adgang til undersiden af internettet.

Gamle hacks slå til igen: Data fra 2.2 B-regnskabet lander på den mørke web CNET

Mere end 600 gigabyte hackede konti fra år siden er blevet samlet og er gratis at downloade.

Relaterede Emner:

EU

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre