De beste manier om uw nieuwe iPhone

0
29
Anker PowerPort Atom PD1 30W USB-C charger and Anker USB-C-to-Lightning cable

Anker Laadpunt Atom PD1 30W met USB-C oplader en Anker USB-C-naar-Lightning kabel

Terwijl iedereen werd enthousiast over de iPhone de draadloze functie voor het opladen, het is niet het meest spannende last-gerelateerde functie. In plaats, dat zou de iPhone-ondersteuning voor snel opladen met behulp van de PD (Vermogen) via USB-C. Maar om wat voor reden dan ook – het kennen van Apple, de reden is met betrekking tot het besparen van geld – de nieuwe iPhones komen met een regelmatige oude stopcontact 5W USB-lader.

Het is geen verrassing dat Apple zal verkopen u een USB-C oplader en kabel voor uw iPhone, met ondersteuning voor snel opladen, in staat is om de batterij van een flatscreen tot 50 procent in 30 minuten. Maar die twee accessoires vindt u terug op bijna $70.

Maar vrees niet, u kunt rust jezelf uit met een USB-C lader en kabel voor minder dan de hardware van Apple wil verkopen.

Moet lezen: 10 Apple producten moet je het niet kopen (Maart 2019 edition)

Hier is wat je nodig hebt:

Anker Laadpunt Atom PD1 30W met USB-lader C

Apple ‘s 30W met USB-C de lader is een enorm ding, maar het Anker is overgegaan uit de silicium met gallium nitride (GaN), die meer efficiënt en genereert minder warmte, maken het’ s werelds kleinste PD lader.

Hoe klein is het Laadpunt Atom PD1?

Niet groter dan een golfbal, zo klein!

Prijs: $29.99

Anker USB-C-naar-Lightning kabel

Het Anker USB-C-naar-Lightning-kabel kan slechts een paar dollar goedkoper dan de kabel die Apple verkoopt, maar het is veel, veel duurzamer. U kunt trek en ruk en trek dit van de ene naar de inhoud van uw hart en het gewoon blijft werken.

Sterk aanbevolen!

Prijs: $17.99

Zie ook:

De nieuwe MacBook Pro de meest afschuwelijke ontwerp flawHow om te stoppen met je iPhone van het bijhouden en bewaren van de locaties van waar u woont, werkt, en visitThe nadelen van het kopen van een nieuwe MacSome GPS ontvangers kunnen storingen op of na April 6Should u bang om uw laptop webcam?Deze iOS-12 truc kun je naar wachtwoord beveiligen appsAnker USB-C Bliksem komende kabels MarchApple de grootste verlegenheid van 2018Five grote uitdagingen van Apple in 2019Weird maar echt nuttige gadgets

Verwante Onderwerpen:

Apple

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

Datacenters