Den bedste måde at oplade din nye iPhone

0
16
Anker PowerPort Atom PD1 30W USB-C charger and Anker USB-C-to-Lightning cable

Anker PowerPort Atom PD1 30W USB-C oplader og Anker USB-C-til-Lightning kabel

Mens alle fik spændt på om iPhone trådløse opladning funktion, det er ikke den mest spændende charge-relateret funktion. I stedet for, det ville være iPhone ‘ s støtte til hurtig opladning ved hjælp af PD (strømforsyningen) via USB-C. Men for nogle grund – vel vidende, Apple, årsagen er relateret til at spare penge – de nye iPhones kommer med en regelmæssig gamle lysnettet 5W-USB-oplader.

Det er ingen overraskelse, at Apple vil sælge dig en USB-C oplader og kabel til din iPhone, der understøtter hurtig opladning, der kan tage batteriet fra flad til 50 procent i 30 minutter. Men de to tilbehør vil sætte dig tilbage næsten $70.

Men frygt ikke, du kan kit dig selv ud med en USB-C ac oplader og kabel til mindre, end den hardware Apple ønsker at sælge dig.

Skal læse: 10 Apple-produkter, du bør ikke købe (Marts 2019 udgave)

Her er hvad du behøver:

Anker PowerPort Atom PD1 30W USB-C oplader

Apple ‘ s 30 WATT USB-C opladeren er en kæmpe ting, men Anker har skiftet ud silicium med gallium nitrid (GaN), som er mere effektiv og genererer mindre varme, til at skabe verdens mindste PD oplader.

Hvor lille er den PowerPort Atom PD1?

Ikke større end en golfbold, det er, hvordan små!

Pris: $29.99

Anker USB-C-til-Lightning kabel

De Anker USB-C-til-Lightning kabel-måske kun et par dollars billigere end kabel-Apple sælger, men det er langt, langt mere holdbart. Du kan trække og rykke og slæbebåd på denne ene til dit hjerte indhold, og det bare bliver ved med at arbejde.

Stærkt anbefales!

Pris: $17.99

Se også:

Den nye MacBook Pro ‘ s mest hæslige design flawHow at stoppe din iPhone fra tracking og lagring af de steder, hvor du bor, arbejde, og visitThe ulemper af at købe en ny MacSome GPS-modtagere kan få funktionsfejl, på eller efter April 6Should du være bange for din laptop webcam?Denne iOS-12 trick giver dig mulighed for at passcode-beskytte appsAnker USB-C til Lightning kabler, der kommer MarchApple største forlegenhed 2018Five store udfordringer, som Apple i 2019Weird, men er virkelig nyttige gadgets

Relaterede Emner:

Apple

Pc ‘ er

Servere

Opbevaring

Netværk

Datacentre