Min første laserskærer-projektet: Saint Patrick ‘ s Day coastere

0
13
img-4047.jpg

Stor tak til Dremel for at støtte vores Discovery-Serien.

(Billede: David Gewirtz)

Jeg kan ikke vente til søndag. Vi har to store corned beefs sidder i køleskabet, venter på, at min hustru er verdens berømte corned beef og kål. Mens jeg ikke er Irske, jeg gjorde gifte sig med en dejlig Irsk pige. Jeg kan godt lide at fortælle folk, at jeg er Irsk ved ægteskab, og der berettiger mig til at fejre Saint Patrick ‘ s Day i alle dens corned beef herlighed.

Også: Kom godt i gang med Dremel Laser Cutter: Før beam

img-4048.jpg

Mmmm…kan ikke vente!

(Billede: David Gewirtz)

Fordi det er sådan en stor begivenhed, og vi skulle have gæster over, jeg besluttede, at det ville være rart at lave nogle tema coastere. Jeg har lige for nylig fuldt installeret Dremel Laser Cutter, og noget som brugerdefineret træ-bordskånere virkede som en ideel første projekt.

Se det nu: Dremel Laserskærer på Amazon

Jeg havde nogle plader af 1/4-inch krydsfiner, som er den tykkeste træ laser cutter ‘ s 40-watt-laser, som kan håndtere. Jeg ønskede at prøve tre separate processer, når de foretager coastere: Skæring, scoring, og gravering.

Cutting er, hvad jeg har brugt mest i min tidlige test. Cutting er, hvor laserstrålen er tændt nok til at skære gennem det arbejde, materiale og adskille det fra andre stykker. Med denne laser cutter, der tager to gennemløb af de stråle helt rundt.

Scoring er som at skære, men beam ‘ s power er slået ned. Som sådan, det brænder træ på bredden af strålen, men ikke klippe hele vejen igennem.

Ætsning er laser cutter ‘ s version af udskrivning. Laseren bevæger sig frem og tilbage i et raster handling, brændende et meget tyndt lag i skoven. Du kan bruge forskellige farver i din fil, og i at gøre det, kan du indstille forskellige brænde og dybde indstillinger for laser.

Som du kan se i mikroskop billedet nedenfor, scoren er den tykkere, mørkere linje, mens den ætsede område, viser en lysere brun. Stay tuned: jeg vil være at sætte laser cut materialer, der er under lup i en meget mere dybde i de kommende artikler.

img-4042.jpg

Du kan se den dybere score et mærke ud for ætsning område.

(Billede: David Gewirtz)

Forberedelserne blev gjort i Adobe Illustrator. Først gik jeg ud på web til at finde en dejlig illustration. Jeg ligger en af brugeren Firkin på OpenClipArt.com. Det var rart at se billedet var ikke bare frie, men havde en gratis licens til kommerciel brug. Jeg har ingen intentioner om at gøre disse bordskånere for profit, men stedet er en nyttig ressource for mennesker, der ønsker at gøre lignende ting.

Også: Raspberry Pi 3 beføjelser Kodak ‘ s nye desktop-Portræt 3D-printer

Jeg tog billedet i Illustrator og adskilt den ydre slag fra den indre fylde. Det var let, fordi den PDF jeg har importeret allerede gjort disse adskillelser. Så jeg oprettede en fire-tommer cirkel. Jeg skaleres billedet og tilpasset det, så det var i midten af cirklen. Du kan se en komplet trin-for-trin i denne proces i galleriet nedenfor.

Jeg sørgede for at skære linje (cirkel), slagtilfælde linjer, og udfylde område var alle i forskellige lag. Jeg eksporteret de enkelte lag hver for sig, at navngive dem korrekt. Derefter, brug Dremel ‘ s DigiLab software, jeg importerede hvert lag, tildele dem til at skære, score, eller etch.

Også: Ultimaker og partnere, så nye 3D-print materialer

En meget cool funktion af DigiLab software er, at det hele er browser baseret. Der er en lille web-server indbygget i laser cutter, og du skal bare oprette forbindelse til laser cutter ‘ s IP-adresse og bruge web-interface for at konfigurere brænde. Mens jeg nævne fede ting, jeg har lyst til at råbe ud en tak til den gode videoer, der er produceret af Kathryn McElroy. Jeg brugte hendes videoer til at komme op i fart på, laser cutter, og hvordan man bedst forbereder en fil i Illustrator til brug på maskinen.

Når jeg flyttede filen til cutter, jeg gik ind i Fab-Lab, tændt udstødning fan, og har iværksat den skære. Alle fortalte, at det tog omkring ni minutter at oprette en coaster.

img-4029.jpg

Det kom rigtig sød!

(Billede: David Gewirtz)

En smart funktion af Dremel Laser Cutter er dens evne til at huske udskriftsjob. At gøre de andre tre coastere, alt, hvad jeg havde at gøre, var at gå ind i historien, flytte laser hovedet, og køre på job. Den samlede køretid for alle fire coastere var mindre end 40 minutter. Hele projektet, end-to-end, tog under to timer. Det tager mig længere tid at skrive denne artikel og den tilhørende galleri, end den gjorde til at producere de fire bordskånere fra en simpel idé.

Også: Newcastle University udvikler 3D-printet udskiftning hornhinder

Jeg vil anvende en fugt-resistent finish i morgen. Jeg er ikke helt sikker på, hvad finish, jeg vil bruge, men nok en form for tør-på polyurethan, afhængigt af, hvad min lokale fællesskab hardware butik har på lager.

img-4044.jpg

En meget flot stak af flaskebakke

(Billede: David Gewirtz)

Jeg er nødt til at sige, at det var en masse sjov. Ved hjælp af en laser cutter er en anden kaffefaciliteter tankegang, end at bruge en 3D-printer, men har begge sammen, er helt bemyndigelse.

Stay tuned. Som jeg nævnte i min “før” beam ” kom godt i gang artikel, jeg har en masse projekter i tankerne. Jeg vil også gerne tage dig gennem den sikkerhed udarbejdelsen jeg afsluttede i Fab-Lab, før du gør det første projekt. Det var ikke så svært at gøre, men det er vigtigt at sørge for, at du er bekendt med, du spiller, bogstaveligt talt, med ild.

En sidste bemærkning: at Gøre disse var mere sjovt end at det ikke havde nogen ret til at være. Det er utrolig fedt at starte eftermiddagen med en idé og slutter eftermiddagen med en række brugerdefinerede flaskebakke.

Du kan følge min dag-til-dag-projekt opdateringer på sociale medier. Sørg for at følge mig på Twitter på @DavidGewirtz, på Facebook på Facebook.com/DavidGewirtz på Instagram på Instagram.com/DavidGewirtz og på YouTube på YouTube.com/DavidGewirtzTV.

Offentliggørelse: ZDNet tjener provision fra nogle af de produkter, der præsenteres på denne side.

Relaterede historier:

DIY-DET Spændende kaffefaciliteter projekter og redskaber, der kommer til ZDNet i 20193D udskrivning hands-on: LulzBot Mini 2 første look3D metal udskrivning cheat sheet: Printere, print metoder, materialer, TechRepublicVi besøgte den første 3D-printet hus CNET

Relaterede Emner:

3D-Print

CXO

Digital Transformation

Tech-Branchen

Intelligente Byer

Cloud