Singapore offentlige sektor rapporter endnu en sikkerhed bortfalder

0
31

Efter en bølge af brud på sikkerheden, der påvirker sundhedsydelser patienter i landet, et andet Singapore offentlige sektor agenturet har rapporteret, at personlige oplysninger om 808,201 bloddonorer, der var tilbage sårbare efter en tredjepart sælger har undladt at sikker beskytte en server indeholder data. Databasen havde indeholdt registrering-relaterede oplysninger såsom donorernes navn og personnummer og, i nogle tilfælde, blod type og vægt.

Den eksterne konsulent, Secur Solutions Group, blev leveret data til ajourføring og afprøvning, og de oplysninger, der er gemt på en web-tilsluttet server på 4 januar dette år, ifølge the Health Sciences Myndighed (HSA), som blev gjort opmærksom på de sikkerheds hul på Marts 13.