Singapore publieke sector rapporten nog een andere zekerheid vervallen

0
29

Na een golf van veiligheidslekken in de gezondheidszorg patiënten in het land, een ander Singapore openbare sector bureau heeft gemeld dat de persoonlijke informatie van 808,201 bloeddonoren was kwetsbaar na een derde partij leverancier is mislukt veilig te beschermen een server die de gegevens bevat. De database was opgenomen registratie-informatie zoals de donoren naam en rijksregisternummer en, in sommige gevallen, het bloed van het type en gewicht.

De externe aannemer, Secur Solutions Group, werden de gegevens voor het updaten en testen en de opgeslagen informatie in een op het internet aangesloten server op 4 januari van dit jaar, volgens de Health Sciences Authority (HSA), die werd ter hoogte van het gat in de beveiliging op 13 Maart.