Hollandsk hacker, der DDoSed BBC og Yahoo News får ingen fængsel tid

0
26
istock000042637374large.jpg

Pixeleret acronym DDoS lavet af terninger, mosaik mønster

Timur Arbaev

En hollandsk hacker, der blev lanceret DDoS-angreb mod højtprofilerede sites som BBC og Yahoo News, og også forsøgt at afpresse mange andre virksomheder, der modtages ingen fængsel tid for sine handlinger.

Set i en domstol i den Haag, Holland tidligere i denne måned, en 20-årig mand viste anger i retten erkendt, at hans forbrydelser, som han har begået som mindreårig, og undskyldte for sine handlinger.

Den hacker har modtaget 120 timers støtte fra fællesskabet, og 377 dage af unge tilbageholdelse. Han fik ikke nogen fængsel tid som en del af sin straf, blev anset for tid og blev sat fri på en 360-dages betinget frigivelse i henhold han ikke bryde andre love.

S. var en Mirai botnet operatør

Ifølge stærkt redigeret domstolen dokumenter, som ZDNet, hacker lykkedes et DDoS-botnet, at han bygget ved hjælp af Mirai IoT malware. Skøn på størrelsen af botnets varierede fra 2,697 bots (retten docs) til 10.000 bots (sociale medier).

Domstolen dokumenter, der er identificeret hacker kun som S. og ikke reveall navnene af en af hans mål. Men ifølge en Haagsche Courant journalist til stede ved en 21 februar retsmødet, at nogle af de hjemmesider, der har lidt af S. ‘ s vrede i prisen BBC, Yahoo News, e-handel gigant Zalando, og flere Bitcoin udvekslinger og gambling sites.

Myndighederne siger, at der i nogle tilfælde, S. også kontaktet virksomheder beder for Bitcoin løsepenge for at stoppe angrebene. Et eksempel er cryptocurrency udveksling Moneypot, som på det tidspunkt, der blev offentliggjort en af S. ‘ s ransom noter.

Disse angreb skete der begyndte omkring oktober 2016, og stoppede et år senere i oktober 2017, når efterforskerne anholdt den mistænkte.

Beviser fra beslaglagte udstyr inkluderet Skype-logs beskriver samtaler med to medsammensvorne, den ene hed Chris, og en anden mistænkte fra Kroatien.

Samtaler i prisen sætninger som “det er[sic] ned og sendte e-mail” og “sendt dette,” med en kopi af e-mail-S. havde sendt.

S. lavet omkring $150,000

Efterforskerne hævder, at S. lavet omkring $150.000 i Bitcoin fra hans angreb og efterfølgende krav om løsepenge.

Tale i retten i februar, 21 høre, S. fortalte dommeren, at han startede sin DDoS-amok, fordi hans forældre ikke kunne give ham penge, på grund af deres økonomiske situation, og efter at lære at skaberen af Mirai IoT malware foretaget $100.000 fra en lignende ordning. Han begyndte at bruge botnettet snart efter sin kildekode blev udgivet online.

Han sagde også, at han først begyndte at hacking omkring 13-14, selv før udførelse af den Mirai-understøttet DDoS-angreb.

Udover at gå til bekendelse og sige undskyld for sine forbrydelser, S. fortalte dommeren, at han er nu involveret i cryptocurrency minedrift og spekulation, som dommeren svarede, at hans nye besættelse er farligt, og at “du har brug for penge igen snart.”

Det retsforfølgning bedt om en langt hårdere straf, med en 24-måneders fængsel bo, og at S. betale €12.000 indbyggere ($13,500) i erstatning til nogle af ofrene.

Flere kilder i industrien, der talte med ZDNet sagde, at S. er en af de hackere, der indgår i en liste over top Ti hackere og botnet operatører udarbejdet af Nevskij Sikkerhed sidste år. Vi har valgt ikke at medtage hacker ‘ s kælenavn, da dette var spekulationer om, at vi ikke kunne selvstændigt at kontrollere.

Relaterede malware og it-kriminalitet dækning:

Ondsindede Counter-Strike 1.6 servere, der bruges nul-dage til at inficere brugerne med malwareAlmost 150 millioner brugere, der påvirkes af nye SimBad Android adwareWordPress shopping sites under attackChinese hacking gruppe bagdøre produkter fra tre Asiatiske gaming virksomheder’100 unikke udnytter og tælle” for seneste WinRAR sikkerhed bugPirate Bay malware begraver gener program bundter med et enkelt klik, Hvordan Fn ‘ s hjælper med at bekæmpe globale it-kriminalitet TechRepublicGoogle blokeret 2,3 mia dårlige annoncer i 2018 CNET

Relaterede Emner:

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre