Med stor hastighed, kommer stort ansvar: test af software nu et konstant kapløb

0
30

Continuous integration og kontinuerlig levering giver os-software opdateringer hver dag i mange tilfælde. En nylig undersøgelse af 500 IT-ansvarlige finder, at 58% af virksomhederne installere en ny build dagligt, og 26% mindst en time. Det er derfor, Adræt og DevOps er så vigtigt. Med stor hastighed, kommer stort ansvar. En konstant strøm af software har behov for konstant kvalitetssikring. For at gøre sikker på, at tingene fungerer, som de skal, organisationer henvender sig til kontinuerlig innovation.

keyboard-photo-by-joe-mckendrick.jpg

Foto:Joe McKendrick

Det er takeaway fra den undersøgelse, udgivet af Capgemini og Sogeti, i samarbejde med Broadcom. Løbende kontrol, processen hurtig og effektiv validering af software udgivelser i agile udvikling gennem højt automatiserede tests, er ved at vinde indpas i store virksomheder, med tæt på en tredjedel af IT-ledere (32%) angiver, at deres IT-afdelinger havde “fuldt omfavnet kontinuerlig innovation.”

Mens det kan synes indlysende, at en løbende test kræver en høj grad af automatik, undersøgelsen fandt også, at automatisering var kun bliver brugt til at udføre 24% af test cases, 24% af end-to-end business-scenarier, og at mindst 25% af de nødvendige test data. Mere end en tredjedel (36%) sagde, at de fleste af deres test tid er i øjeblikket brugt på at søge, administrere, vedligeholde og generering af test data. .

Kunstig intelligens til undsætning? AI kan gøre det muligt for smart test orkestrering. Mens det ikke er klart, hvor dybt AI blev ansat i nuværende kontinuerlige tests, cykler, mindst 28% af ledere siger, at de har til hensigt at introducere AI til at styre processen. “Med tilføjelse af machine learning-kapacitet, systemer vil være i stand til automatisk at bestemme, om de prøvninger, der er nødvendige i forbindelse med udsætning og cyklusser i” undersøgelsens forfattere forklare.

Endelig, en anden vigtig brik i den løbende test udfordring er at holde processen så gennemsigtig som muligt.Blandt de adspurgte ledere, 35% identificeret en “komplet revisionsspor af test-aktiviteter” og en “konsoliderede test-og release-rørledning”, som er den vigtigste test orkestrering kapaciteter. Andet 32% pegede på et behov for en “single-sted for cross-team collaboration” og “kontinuerlig levering pipeline synlighed.”

Den Capgemini forfattere gøre følgende anbefalinger for at aktivere succesfuld kontinuerlig afprøvning:

Kreative synliggørelse af kvalitet og processer ved at gennemføre skræddersyede QA dashboards på tværs af CI/CD-rørledninger.Oprette automatiserede test-cykler, til at opdage fejl tidligt i livet.Gearing AI og machine learning for at optimere test-cykler. Automatisere self-klargøring af test data.

Relaterede Emner:

DET Prioriteter

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

Tech og Arbejde

Samarbejde