DevOps omformer karriereveje samt business-metoder

0
125

Hvorfor er DevOps nu så vigtigt at software teams og deres virksomheder?

Lad os tælle de måder, siger Mark Levy, direktør for strategi for levering af software på Mikro-Fokus. Han har for nylig delte hans bemærkninger om den aktuelle status for levering af software, som omfatter følgende:

“Sværvægter, lineær sekventiel udvikling og levering af software praksis.” “Store, sjældne, software udgivelser understøttet af komplekse og manuelle processer til test og implementering af software.””Alt for kompleks og tæt koblede ansøgning infrastruktur.””Den opfattelse af sikkerhed, compliance og performance som en efter-tanke og en barriere for virksomhedernes aktiviteter og innovation.”

conference-crowd-escalator-vmworld-joe-mckendrick-august-2017.jpg

Foto: Joe McKendrick

×

conference-crowd-escalator-vmworld-joe-mckendrick-august-2017.jpg

Disse vægtige gamle metoder af software, levering — siloed, og via vandfald metoder, — kun betyde “store mængder af teknisk gæld, og omarbejde, som hæmmer indførelsen af nye teknologier,” siger han.

Indtast DevOps, som er en disciplin, har været på scenen i tæt på et årti, men har vundet en stor interesse i løbet af de seneste to år. DevOps, som tilpasser og automatiserer de aktiviteter, udviklere og drift teams til at fremme kontinuerlig integration og levering”, repræsenterer en af de største IT-transformation initiativer i de seneste 30 år,” Levy siger. I sidste ende, den stigende DevOps betyder væsentlige ændringer i forløbene og færdigheder krav til IT-ledere og fagfolk, som godt.

Stadig, på trods af alle de hoopla over DevOps i de seneste år, tilføjer han, sand vedtagelse “har været langsommere end forventet.” DevOps har vist sig som en måde at fremskynde virksomhedens omstilling til digital, “men de konservative karakteren af virksomheden, DET har mange organisationer er gået i stå og venter på push-fra ledelsen til at krydse DevOps afgrund,” Levy siger.

Når DevOps er på plads, fortsætter han, det hjælper med at fremme en kultur af løbende forbedringer. Men han advarer om, at “der er ingen sølv kugler, og en løbende forbedring er ikke lineær, da det har en tendens til at følge en J-kurve. Tidlig og nem vinder til at hjælpe med at opbygge momentum, men i sidste ende tingene bliver sværere og ganske ofte vil du se en regression.”

Stadig Opkræve ser DevOps hurtigere i løbet af de kommende måneder, som de mange DevOps pilot programmer give plads til, at de faktiske virksomhedens virkelighed. “Indtil nu har de fleste DevOps-implementeringer i virksomheden blev fokuseret på ved team plan,” påpeger han. Gør spring ind i virksomheden vil nu kræve “en seismisk skift i den måde, en organisation, der planlægger, bygger, prøver, udgivelser, og administrerer ansøgninger.” For at opnå dette, at Afgiften tilskynder DevOps fortalere for at “arbejde gennem de første regressioner af større succes ligger forude. DevOps ikke have en ende stat, som organisationer er altid at optimere, forbedre, eksperimenteren og læring.”

Den udfordring, ledere står over for i denne tid, siger han, er at videreformidle DevOps principper på tværs af virksomheden-især dem med store, komplekse, og legacy-laden-systemer. En del af problemet er behovet for mere DevOps færdigheder til at flytte ting frem. “Der er mangel på kvalificeret udvikling, test og levering personale betyder, at manuel indsats ikke kan målestok, så mange organisationer kæmper for at frigive softwaren i en gentagelig og pålidelig måde,” Afgift påpeger. Automation kan bidrage til at bane vejen for større enterprise vedtagelse, som “kan forkorte den tid, det tager at levering programopdateringer og samtidig fjerne de sikkerhedshuller, tab af data, og nedetid i forbindelse med dagens udsendelse.”

Dette betyder at nytænke, hvordan IT-afdelinger og arbejdsprocesser, der er struktureret så godt. DevOps er med til at “omdefinere, hvordan organisationer og teams, som er opbygget, med automatisering omdefinere typer af færdigheder og arbejdspladser, der er nødvendige til at støtte udbredelsen pipeline,” siger han. Øget automatisering af software, levering og installation vil flytte mange opgaver. “Indsættelsen pipeline er end-to-end processen med at tage en forretningsidé og levere det som værdi til kunden, så de fleste jobs, der giver manuel tjenester denne rørledning er prime kandidater til automatisering,” tilføjer han. “Mens nogle opgaver, der ikke kan automatiseres, de fleste kan og vil være.”

Mens nogle opgaver kan fjernes, nye opgaver, vil opstå. “For eksempel, at en systemadministrator skal lære at designe og udvikle automatisering politikker og scripts, der understøtter implementering rørledningen, mens en kvalitetssikring test engineer begynder at arbejde med udviklere til at designe og levere automatiserede testscripts,” siger Levy. “At udnytte domæne ekspertise ved at opdatere færdigheder til at støtte automatisering af DET vil være af afgørende betydning. Automatisering vil erstatte mennesker i rutine, codifiable opgaver, men når færdigheder til problemløsning, fleksibilitet og kreativitet er påkrævet, vil folk stadig har den fordel. Automatisering frigør værdifulde ressourcer, der kan koncentrere sig om at skabe kundernes værdi for virksomheden.”

Relaterede Emner:

Virksomhedens Software

CXO

Thought Leadership

Innovation

Tech og Arbejde