FEMA ‘onnodig’ gedeelde gegevens van 2,3 miljoen slachtoffers van rampen met aannemer

0
32
FEMA

×

fema.jpg

De AMERIKAANSE Federal Emergency Management Agency heeft gedeeld, de persoonlijke en financiële informatie van meer dan 2,3 miljoen slachtoffers van rampen met een van de aannemers, een rapport van de regering heeft geopenbaard.

Orkaan Harvey, Irma, en Maria overlevenden, samen met de California 2017 bosbranden slachtoffers hadden hun gegevens gedeeld goed door FEMA ambtenaren, volgens een rapport dat deze week gepubliceerd door het Ministerie van Homeland Security Office of Inspector General (OIG).

De gegevens behoorde tot de slachtoffers van rampen die zich hebben ingeschreven met FEMA Overgangsbepalingen van de Opvang van Bijstand (TSA) programma te ontvangen van tijdelijke huisvesting.

De OIG rapport bleek dat FEMA gedeeld te veel informatie over slachtoffers van rampen met één van zijn onderaannemers.

Normaal gesproken, FEMA moet hebben uitgebracht, 13 gegevens over elke kandidaat aan de aannemers, maar in dit geval, het agentschap uitgebracht eens 20 extra velden, sommige met wat de OIG beschreven als “gevoelige persoonlijke informatie” (SPII), zoals de aanvrager, met straatnaam, stad, ZIP code, en bank-en andere financiële gegevens.

De naam van de aannemer die het ontvangen van deze gegevens werd geredigeerd in de OIG-rapport. Het is ook niet te zeggen wanneer de gegevens breuk is opgetreden, maar het is geloofd te hebben gebeurde ergens tussen de val van 2017 en medio 2018 bij de DHS-OIG controle vond plaats.

In een blik verklaring gestuurd om te vragen op, FEMA zei dat het correctie van de fout.

“FEMA is niet langer het delen van onnodige gegevens met de aannemer en heeft gewerkt aan een gedetailleerde review van de contractant informatie systeem,” Lizzie Litzow, FEMA druk secretaris, vertelde ZDNet zustersite CNET.

Andere AMERIKAANSE overheidsdiensten die gemelde inbreuken in de afgelopen maanden zijn de NASA, het ministerie van defensie, en HealthCare.gov.

Meer data breach dekking:

Bedrijven zijn het lekken van gevoelige bestanden via Box accountsNokia firmware blunder verzonden gebruikersgegevens naar China’Yelp voor conservatieven’ MAGA app lekken gebruikers dataDatabase lekken 250K juridische documenten, een aantal duidelijke ‘niet bestemd voor publicatie’
Chinese hacken van de groep backdoors producten van drie Aziatische gaming companiesRound 4: Hacker geeft en zet 26Mil gebruiker records voor verkoop op de Donkere WebFacebook wachtwoorden door de honderden miljoenen zat blootgesteld in de platte tekst CNET
Facebook privacy van gegevens schandaal: Een cheat sheet TechRepublic

Verwante Onderwerpen:

De overheid ONS

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters