Pengwin: En Linux-specifikt til Windows-Undersystemet til Linux

0
20

Windows og Linux: Applikationer, der vil arbejde på både
Hvis du har brug for til at navigere regelmæssigt mellem Linux og Windows-verden, der er mange programmer, der kan gøre dit job lettere. Vi sætter fokus på 21 kvalitet applikationer, der vil bane vejen.

Når Microsoft og Canonical første meddelte, at de var at bringe Linux shell til Windows 10 i Windows-Undersystemet til Linux (WSL) i 2016, folk kunne ikke tro det. I dag, på både Windows-10, kan du køre ikke kun Canonical Ubuntu, men Debian, Kali, openSUSE, og SUSE Linux Enterprise Server (SLES), så godt. Nu kan du også køre en Linux designet til at arbejde med WSL fra øjeblik: Whitewater Foundry er Pengwin.

Den eneste ting jeg finder overraskende ved dette er, at det tog så lang tid. WSL vil aldrig være populær blandt hoi polloi, men systemadministratorer og udviklere elsker at være i stand til at køre Linux på deres kontor Windows-maskiner.

Som sagt, dette er ikke Whitewater første Linux distro for WSL. Tidligere, virksomheden udgivet versioner af Red Hat Enterprise Linux (RHEL) og Fedora. Ej heller har Red Hat ‘ s support. Men, i henhold til Whitewater, der er medlemmer af Fedora-community hjulpet på deres Fedora Remix for WSL — og de har støtte fra Fedora lederskab. Virksomheden er også en Red Hat-Business og Teknologi Partner.

Pengwin, tidligere WLinux, skønt, er alle Whitewater. Den er baseret på Debian Linux og arbejder ved Microsoft Research.

Ligesom andre WSL Linux-distributioner, Pengwin primært giver en shell. Det er ikke til at sige, at du ikke kan køre grafiske programmer på den. Du kan. For at gøre dette, dog skal du installere et Windows-baseret X-server, såsom X410.

For at hjælpe dig med at få op i fart, Pengwin omfatter en brugerdefineret Pengwin-setup værktøjet. Dette giver dig mulighed for at:

Skift sprog og tastatur indstillinger.Vælg valgfri skaller: Csh, zsh (med oh-my-zsh) og fisk (med oh-my-fisk).
Vælg tekst editorer: Emacs, neovim, og Visual Studio-Kode.
Pak din favorit udviklingsmiljø NodeJS (med n, npm, og/eller garn), Python 3.7 (pip), Ruby (via rbenv), Rust (via rustup installer), og Gå.
Administrer din Microsoft Windows Azure installationer med PowerShell og azure-cli -, kommando-linje værktøj til Azure.
Aktivere/deaktivere Windows Explorer shell integration.
Konfigurere eksperimentel GUI-indstillinger, herunder en Windows-10 tema til din Linux-applikationer, HiDPI støtte, og internationale input-metoder.
Oprette en sikker bro til Docker, der kører på Windows.

Når det er installeret, kan du, naturligvis, installere talrige Debian Linux programmer via apt package management system.

For at hjælpe Pengwin arbejde godt med WSL, det kommer med wslu. Dette er et sæt af nyttige open source-værktøjer til at bygge bro mellem WSL og Windows 10. Dette omfatter værktøjer til at konvertere WSL sti til Windows vej, eller skabe din Linux-program genveje på Windows-10-skrivebordet. Pengwin også hævder at have hurtigere patching for WSL-specifikke bugs end nogen anden WSL opstrøms Linux distro.

Pengwin også omfatter den sædvanlige vifte af Linux-programmering værktøjer og sprog. Den seneste udgivelse, Pengwin 1.2, og omfatter OpenStack-command-line interface (CLI) værktøjer, Amazon Web Services (AWS) CLI værktøjer, og TerraForm. Med 1.2, kan du også sikkerhedskopiere din home-mappe, som kan være meget nyttigt, hvis du skal nulstille Pengwin.

Hvis du ønsker at få mest ud af Linux, Windows, Pengwin kræver et kig. For at køre det, skal du køre Windows version 10 16215.0 eller højere. Du kan købe Pengwin i øjeblikket for $9.99. Normalt, det koster $19.99. Tjek det ud. Jeg tror, du vil kunne lide det.

Relaterede Historier:

Næste Windows update bringer bedre Linux integrationLinux i Windows-10 oktober opdatering: Dette er, hvordan vi har forbedret WSL, siger microsoft windows 10: Microsoft for at forbedre Linux app sikkerhed med Windows Defender firewall

Relaterede Emner:

Virksomhedens Software

Microsoft

Windows

Pc ‘ er

Anmeldelser