Salesforce vil integrere med filantropiske del Salesforce.org

0
25

Salesforce sagde mandag, at det er sammenlægningen med sin uafhængige filantropiske del Salesforce.org. CRM-gigant er at betale $300 millioner for alle aktier i Salesforce.org, som vil overgangen fra California public fordel corporation ind i en forretning corporation. $300 millioner vil gå til Salesforce.com Foundation, der er en uafhængig, non-profit, og distribueret philanthropically.

Som en del af fusionen, Salesforce sagde, at det vil skabe en ny almennyttig og uddannelse vertikale led af Salesforce.org administrerende DIREKTØR Rob Acker. Den nye business lodrette vil administrere salgs-og marketingaktiviteter for Salesforce Kunde Succes Platform og også udvikling af nye vertikale fokus på cloud-apps-for-profit, uddannelse og filantropiske organisationer.

“Ved at kombinere Salesforce og Salesforce.org i en ny non-profit og uddannelse lodret forstærker styrken af Salesforce’ s filantropiske model,” selskabet skrev i en pressemeddelelse. “Salesforce vil udvide denne model ved at fortsætte med at tilbyde gratis og stærkt nedsatte software til almennyttige organisationer og uddannelses institutioner rundt omkring i verden, og investerer i de lokale samfund gennem medarbejder frivilligt arbejde, strategiske tilskud og matchende medarbejder giver op til 5.000 $per medarbejder årligt.”

Salesforce er også justere sin regnskabsår vejledning, siger, at fusionen vil øge virksomhedens fulde år 2020 finanspolitisk omsætningen med ca. $150 millioner til $200 mio, afhængigt af transaktionen tæt dato. Dens ikke-GAAP EPS forventes at være mellem $2.54 til $2.56 per aktie, ned fra sin tidligere prognose på mellem $2.74 til $2.76 en aktie.

Relaterede Emner:

Salesforce.kom

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring