Facebook for at afslutte Messenger betalinger i STORBRITANNIEN, Frankrig

0
21

Hvem har brug for den Mørke Web, når der er Facebook? 74 grupper taget i at sælge hacket data
Forskere på Cisco Talos afdække 74 Facebook grupper, der bliver brugt til ulovlig aktivitet af hundredvis af tusindvis af brugere.
Læs mere: https://zd.net/2FWAerh

Facebook har annonceret lukning af person-til-person (P2P) betalinger via Facebook Messenger for brugere i storbritannien og Frankrig.

Tjenesten vil lukke dørene den 15. juni 2019.

Ingen grund har været givet, og det ser ud til, at andre brugere, som dem, der er bosat i Usa, vil stadig være i stand til at få adgang til P2P-platform.

I Facebook ‘ s Hjælp, den sociale medie gigant siger, “selvom du ikke vil være i stand til at udveksle penge med venner og familie, vil du stadig være i stand til at udføre andre transaktioner via Facebook, såsom at foretage donationer til velgørende organisationer.”

En Facebook-talsmand fortalte TechCrunch, at virksomheden har gjort, at “beslutningen om at fokusere vores indsats på oplevelser, som folk finder mest nyttige,” og så ser det ud til betaling platform, kan ikke have været så populært som Facebook ville have håbet på.

Facebook kom først ind på P2P-plads i Europa tilbage i 2017, med lanceringen af Betalinger i Messenger efter en succesfuld udrulning i USA i løbet af 2015.

CNET: Mark Zuckerberg, der bruges af din Facebook data, som ‘lokkemad’ mod rivaler, siger rapporten

På det tidspunkt, den sociale medie gigant sagde, at betalinger var en af de “mest ønskede funktioner”, foretaget af residenter i STORBRITANNIEN og Frankrig, og det nye system gjorde det muligt for dem at sende penge til andre i samme land, men ikke på tværs af grænser.

Det kan have været, at grænsespørgsmålet var det søm i kisten for Europa.

Mobile betalinger har et sted at bistå personer, som ikke nødvendigvis har en bankkonto, der er velegnet til overførsler eller dem, der måtte ønske at sende penge til familie og venner i et andet land, men uden udvidelse af Facebook ‘ s P2P-system på tværs af andre Europæiske områder, at det kan have været den indledende interesse i platformen blev toppen af sin samlede aktivitet — og forbrug faldt bagefter.

TechRepublic: Facebook data privacy skandale: Et cheat sheet

Bemærk, at også de kommende ændringer i den Europæiske krav til mobile betalinger. Stærk Kunde-Godkendelse (SCA), en del af EU-Betalinger, Tjenester, Direktiv (PSD2) og forventes at blive gennemført i September dette år, vil kræve, at leverandører lette sådanne betalinger til brug betaling systemer såsom 3D Secure (3DS) i et forsøg på at reducere online svindel.

De kommende ændringer kan være et dyrt og tidskrævende investeringer fra Facebook, og så, hvis brugeren priser var faldende, alligevel, simpelthen spændende rum-i det mindste for nu-kan have været en bedre forretning beslutning.

Se også: Facebook skibe Oculus controllere med beskeden: Big Brother is Watching

Mens Facebook kan være vige bort fra den mobile betalinger arena i nogle områder, og andre virksomheder, der er fremadstormende, såsom Apple. Apple-Kort er en digital og fysisk betalinger system, der tilbyder daglige cashback, at brugere og godkende transaktioner med Touch-ID og Ansigt-ID.

Tidligere og relaterede dækning

Facebook vil bruge AI til at stoppe dig at blive mindet om en død elskede ‘ s fødselsdag
Kritisk fejl afslørede på Facebook Fizz TLS-projekt
Facebook blokerede over 1,2 millioner New Zealand optager videoer på upload

Relaterede Emner:

Tech-Branchen

Australien

Regeringen

Big Data Analytics

Innovation

Sikkerhed