Samsung Galaxy Fold bliver ‘Eye Comfort’ certificering

0
20

Det beviser, at det blå lys – lys i intervallet 415 og 455 nanometer – der udsendes af viser er skadeligt fortsætter med at stable op, med det der er knyttet til en bred vifte af sundhedsmæssige lidelser, fra tørre øjne til forstyrrelser af kroppens døgnrytme. Samsung har taget kampen mod blå lys alvorligt, og har arbejdet til drastisk at reducere mængden der udledes ved visningen af den nye Galaxy Fold.

Skal læs: iPhone batteri dræne hurtigt efter installation af iOS 12.2? Her er hvordan man kan diagnosticere problemet og få mere batterilevetid

OLED-paneler har et blåt lys emission i regionen på 12 procent, med denne stigende til 18 procent til LCD-skærme.

Til Galaxy Fold, Samsung har reduceret denne emission ned til 7 procent. Og har formået at gøre dette, mens du fortsætter med at mødes DCI-P3 optisk farve standard. Det har tjent Galaxy Fold Eye Comfort certificering fra den internationalt anerkendte TÜV Rheinland.

Galaxy S10 linje blev også tildelt Eye Comfort certificering tidligere i år.

“I et marked, hvor den tekniske innovation er virkelighed på en bemærkelsesværdig tempo, OLED er at sætte tempoet for forandring i smartphone-design, som disse sammenfoldelig, fuld skærm viser bevise,” sagde Jeeho Baek, executive vice president, Samsung Skærm, mobil skærm, salg & marketing team. “Vi sætter forbedret opløsning, mens en væsentlig forbedring af brugeren miljøet ved at minimere bekymring for brugerens øjne,” tilføjede han.

Se også:

iOS 12.2 er et praktisk nyt tidsbesparende funktion, når din iPhone eller iPad pauser downAMD tager sigte på at Intel med nye 2nd-gen Ryzen Pro og Athlon Pro mobile processorsApple hardware opdateringer er blevet kedeligt, og virksomheden kender itiOS 13 wishlistHardware er svært: tech produkter, der narret eller undladt usThe nye MacBook Pro ‘ s mest hæslige design flawHow at stoppe din iPhone fra tracking og lagring af de steder, hvor du bor, arbejde, og visitThe ulemper af at købe en ny MacSome GPS-modtagere kan få funktionsfejl, på eller efter April 6Should du være bange for din laptop webcam?

Relaterede Emner:

Mobilitet

iPhone

iOS

Hardware

Anmeldelser