Dell omarmt samen te stellen infrastructuur

0
32

Dell Technologieën legt de hybride cloud plan met een zware dosis van VMware
Dell Technologieën’ kroonjuweel in zijn portfolio van VMware en de technologie reus is nu ook de lijm die in het bezit is van haar portefeuille van bedrijven samen.

Wat is samen te stellen van de infrastructuur?

Samen te stellen van de infrastructuur is de industrie termijn voor het virtualiseren van de zwembaden van fysieke middelen in logische servers die geoptimaliseerd zijn voor de toepassingen die ze lopen. Het doel is hogere prestaties tegen lagere kosten, door het afstemmen van server configuraties voor de toepassing eisen en om de inactieve tijd van dure fysieke middelen.

Bijvoorbeeld, als u tijdens het trainen een machine learning model, kan het nodig meerdere neurale processor of Gpu ‘ s, plus een grote winkel voor de training corpus. Als je een heleboel van gecontaineriseerde apps, moet u mogelijk een paar honderd gigabyte aan geheugen en veel van de CPU-cycli.

Met traditionele servers, wat zit er in de doos is wat je krijgt. Met servers samen te stellen, kiest u voor de fysieke hulpbronnen voor uw toepassing nodig heeft, brei deze samen met de software, het uitvoeren van de opdrachten, en als je klaar bent, de terugkeer van de middelen naar het zwembad.

Denk aan cloud computing voor de rest van ons. Of Intel rek scale integration (RSI) concept.

AI en Machine Learning

Liqid biedt een low-latency, PCIe stof te sluiten in een van de zwembaden van gedifferentieerde Gpu ‘s, fpga’ s, Cpu ‘ s, NVMe opslag en Intel Optane niet-vluchtig geheugen. DEZE gebruikers kunnen orkestreren evenwichtige systemen voor elke AI fase van de gegevens binnenkrijgen, reiniging/tagging, training en afleiding, terwijl het minimaliseren van de data center voetafdruk.

“Veel organisaties zijn op zoek naar manieren om te integreren AI en machine learning in hun IT-infrastructuur terwijl het vermijden van de hardware wildgroei en inefficiënties die komen vaak met hem,’ zei Ron Pugh, Vice President, Dell Technologieën OEM & Ivd-Oplossingen. “Liqid nu kan haar samen te stellen oplossingen voor AI, gebaseerd op vertrouwde Dell, EMC PowerEdge-infrastructuur en ondersteuning, voor gebruikers die het verbeteren van het gebruik en de efficiëntie voor data-intensieve toepassingen.”

De Opslag van Bits nemen

Met de komst van magazijn-schaal computers, wordt het al snel duidelijk werd dat de traditionele 2 tot 6u bouwstenen die nodig zijn om op te schalen. Zo Intel RSI initiatief.

Maar, zoals altijd, de kabels waren zowel kostbaar en traag tot nu toe. Met PCIe-v4 en, binnenkort, v5, en NVMe, hebben we uiteindelijk de hoge bandbreedte en lage latentie links van het realiseren van Intel ‘ s visie. Maar als je eenmaal het installeren van racks van Cpu ‘ s, enz., hoe zet je ze om in bruikbare systemen?

HPE ‘ s Synergy product lijn is een single-vendor antwoord op die vraag, terwijl Liqid is een leverancier-onafhankelijke optie. Dell ‘s zegen zal geven meer Cio’ s het vertrouwen om te verkennen van de voordelen van samen te stellen van de infrastructuur, en belangrijke applicaties terug in het huis van de cloud.

Reacties van harte welkom!

Verwante Onderwerpen:

Datacenters

Hardware

Beoordelingen

Mobiliteit

Cloud