Alibaba Cloud hits jaarlijkse omzet run rate boven de $4,4 miljard

0
31

Alibaba begint de internationale cloud-sector expansie in Polen
Centraal-Europa in de cloud-markt kan net zijn wat de Chinese e-commerce gigant Alibaba naar op zoek is.
Lees meer: https://zd.net/2CWYwBj

Alibaba is cloud computing de omzet in het fiscale vierde kwartaal was $1.15 miljard, een stijging van 76 procent ten opzichte van een jaar geleden, als klanten al meer op nieuwe diensten.

De resultaten van het bedrijf te benadrukken hoe is het verkrijgen van aandelen in Azië. Alibaba zei haar cloud-gebruiker heeft meer dan de helft van de A-aandeel van beursgenoteerde ondernemingen in China als klant.

Voor fiscale 2019, Alibaba Cloud geleverd omzet van $3.68 miljard, een stijging van 84 procent ten opzichte van een jaar geleden. Cloud computing betekent 7% van Alibaba ‘ s totale omzet. Alibaba is de top cloud-provider in Azië, maar over de hele wereld, in strijd is met de wil van Amazon Web Services, Google Cloud en Microsoft Azure. Alibaba is ook het smeden van een serie van partnerschappen met enterprise software-spelers.

Echter, Alibaba ‘ s cloud-divisie nog steeds geld verliest. Aangepaste EBITA voor fiscale 2019 was $172 miljoen.

Alibaba is de totale omzet voor het vierde kwartaal was $13,9 miljard, een stijging van 51 procent ten opzichte van een jaar geleden. Jaarlijkse actieve consumenten Alibaba ‘ s retail-markten werden 654 miljoen euro met mobiele maandelijks actieve gebruikers van 721 miljoen euro voor het kwartaal dat eindigt op 30 Maart.

alibaba-fiscal-2019-results.png

Alibaba

×

alibaba-fiscale-2019-resultaten.png

Het bedrijf behaalde winst uit bedrijfsactiviteiten van $1,3 miljard in het vierde kwartaal.

Voor fiscale 2019, Alibaba gerapporteerde omzet van %56.15 miljard, een stijging van 51 procent ten opzichte van een jaar geleden, met de inkomsten uit bedrijfsactiviteiten van $8,5 miljard.

Op een conference call met analisten, Alibaba leidinggevenden waren optimistisch over de vooruitzichten van het bedrijf te verkopen cloud klanten op diensten met een toegevoegde waarde. Alibaba CFO Wei Wu zei:

Onze cloud computing business prioriteit nu is om te blijven bij het uitbreiden van ons marktleiderschap en up-selling van een hogere toegevoegde waarde diensten. We zien aanzienlijke trekkracht en de diversificatie van de klanten in de omzet.

Yong Zhang, CEO van Alibaba, zei digitale transformatie is de drijvende wolk uitgaven. Zhang zei:

Alibaba Cloud blijft het bereiken van een substantiële groei in de zakelijke dienstensector. Als China verzamelden in het tijdperk van de digitale economie, alle industriële sectoren komen te omarmen digitale technologieën. Alibaba Cloud biedt niet alleen enterprise-klanten met een cloud-gebaseerde IT-infrastructuur, nog belangrijker, hen in staat stellen met geavanceerde data verwerking en analyse van de sterke en kunstmatige intelligentie mogelijkheden. Onze gegevens in de cloud-technologie mogelijkheden, samen met onze expertise in de handel, financiële diensten en logistiek vormen de kern van Alibaba business besturingssysteem. Het systeem zal de emancipatie van de digitale transformatie van ondernemingen.

Daarnaast Zhang betoogd dat deze digitale transformatie zal worden versneld door de handelsoorlog met de VS Zhang opgemerkt:

In de toekomst kijken, China zal bespoedigen zijn reis te transformeren van een export-gedreven economie naar een consumptie-economie. Wij geloven dat het verbruik in de dienst sectoren zullen in de toekomst nieuwe initiatieven te nemen om de potentiële groei van China.

Zhang zei consumptie zal rijden Alibaba ‘ s e-commerce business. Ondertussen zijn de Chinese bedrijven zullen ook moeten reageren op de tarieven met meer technologie en digitalisering van bedrijven. Die realiteit zal rijden Alibaba ‘ s platform van diensten, zoals retail, financiële dienstverlening, logistiek en cloud.

Gerelateerd:

CES 2019: Intel en Alibaba partner op kunstmatige intelligenceIs Polen de opening Alibaba behoeften te breken greep van Amazon, Microsoft, Google cloud?Alibaba Knippert: het Bouwen van een open source, op gegevens gebaseerde cloud rijk in real-time

Verwante Onderwerpen:

E-Commerce

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag