Alles wat je moet weten over 3D printen en de impact op uw business

0
31

3D-printen is het verplaatsen van rapid prototyping naar full scale productie
3D-printen is het verplaatsen van rapid prototyping naar full scale productie

FDM is de meest voorkomende vorm van materiaal extrusie 3D-printing. SLA is de meest voorkomende vorm van licht polymerisatie 3D-printing. Deze twee manieren van afdrukken via een kosten niveau laag genoeg is dat consumenten, hobbyisten, docenten, ondernemers en kleine bedrijven het zich kunnen veroorloven hen, maar ze zijn over het algemeen beperkt tot de productie van kunststoffen, kunststof composieten en nylon-achtige materialen.

Andere vormen van 3D-printers zijn beschikbaar, maar op een substantieel buy-in kosten. Deze omvatten poeder bed 3D-printen (wat druppels poeder dat wordt vervolgens gesmolten in vorm), laminated object manufacturing (die lijm lakens van het materiaal bij elkaar en snijdt ze vormen), geregisseerd energie depositie (die soort wat zou er gebeuren als een lasapparaat en een FDM printer gaf geboorte), en electron beam vrije productie (die schiet een elektronenbundel in een vacuüm te creëren gesmolten metaal op basis van een 3D-model).

Deze laatste vormen van 3D-printing zijn over het algemeen gebruikt voor het fabriceren van metalen onderdelen, terwijl de FDM en SLA ‘ s worden veelal gebruikt voor het fabriceren van kunststof objecten.

Wat deze gemeen hebben is dat ze nieuwe objecten maken door het stapsgewijs toevoegen en fusing een grondstof.

Ook: 3D-printing: Een cheat sheet TechRepublic

Wat 3D printen is niet

3D-printers zijn niet van Star Trek replicator. Als iedereen die eigenaar is van een 3D-printer zal u vertellen, zodra u de printer in actie, hun fantasie prikkelt. Bijna onmiddellijk, ze zullen beginnen met het roepen van de typen objecten die ze graag zouden hebben gemaakt. Dit zijn vaak zelfs niet bestaande artikelen, maar geheel nieuwe uitvindingen ze denken dat ze kunnen worden geproduceerd met overnachting door de magie van 3D-printing.

Je kunt niet vragen één voor het produceren van een segment van pecan pie of een perfecte, pop-en kleinbedrijf replica van Captain Kirk het bevel van stoel. Er zijn 3D-printers die eigenlijk het maken van chocolade creaties en drie-dimensionale modellen van de Captain ‘ s chair, 3D-printen heeft de productie van de beperkingen en de beperkingen in ontwerp.

In de volgende paar secties van deze handleiding, voor we duiken in de sterke en zwakke punten van gemeenschappelijk 3D-printers en wat er nodig is om 3D-prints.

Hoe werkt 3D-printen impact hebben op de economie?

Op dezelfde manier dat 3D-printen is een element van de grotere trend van digitale productie transformatie, 3D-printen is een onderdeel van een grotere trend economisch, de opkomst van de maker in het verkeer.

Een spannende aspect van het maken is dat het all-inclusive en gender neutraal. Het omvat alles, van pop knutselen om de robot ontwerpen, van scrapbooking om het maken van meubels, van leatherworking voor 3D-printing. Het is een woord dat omarmt iedereen die spullen, puur en simpel.

Het maken is verschillend van de productie, hoewel het maken leidt vaak tot productie. Als iemand het ontwerpen van een product, en bouwt een prototype, dat kan worden beschouwd. Zodra dat prototype is actief in de productie, dat is de productie. Nu, het combineren van desktop-productie met crowdfunding, een zeer geavanceerd prototype kan worden ontworpen, en vervolgens de productie gefinancierd door potentiële klanten.

De Nationale Competitie van Steden’ Centrum voor Stad, Oplossingen en Toegepast Onderzoek bestudeerd, heeft de maker in het verkeer, en is van mening dat het maken van individuen en verbetert steden:

De maker van de beweging is vooral geconcentreerd in de steden. En deze nieuwe, hyperlocal productie-omgeving potentieel niet alleen voor individuele hobbyisten, maar ook voor de hele gemeenschap ontwikkelingen in de lokale ondernemerschap en werkgelegenheid. Steden hebben een grote kans om te katalyseren deze beweging als een manier om het verbeteren van onze lokale economieën te diversifiëren werknemers kansen en ondersteuning van de creatieve economie.

Ze zijn ook van mening dat 3D-printen lager kan de barrière voor het ondernemerschap, met vermelding van:

De opkomst van makerspaces is effectief in het verlagen van de kosten van de toegang voor ondernemers. Terwijl tot voor kort een ondernemer kan hebben gehad om te besteden meer dan $100.000 aan een prototype voor een nieuw product, het werkterrein is veranderd, en dat kost nu kan variëren van zo weinig als $2.000 tot $4,000. In het kort, de kosten van het ontwikkelen van prototypes is snel uitgegroeid tot veel meer betaalbaar voor kandidaat-ondernemers.

Deze vermindering van de kosten voor prototypes (en bij uitbreiding mallen, programma ‘s en hulpprogramma’ s) geldt voor grote organisaties. Wanneer u een rekening maken en te verminderen tot slechts 2-4% van de vorige kosten, innovatie neemt toe, omdat de kosten van risico ‘ s vermindert.

Volgens Paul Heiden, senior vice president Product Management voor 3D-printer maker Ultimaker:

De toekomst van additive manufacturing, zal niet in de handen van een paar van de beste ingenieurs, maar eerder met een werknemer die niet kunnen 3D printen. Software oplossingen die ongeschoolde arbeiders maken van onderdelen en gereedschappen, het sluiten van hun eigen persoonlijke vaardigheden kloof en bereidt ze voor op een carrière in de fabriek van de toekomst.

Een interessant gegeven is het aantal projecten en de hoeveelheid geld die beloofd via Kickstarter projecten. Kickstarter is een crowdfunding platform dat het mogelijk maakt de makers van het fonds producten en projecten. In feite, veel 3D-printer leveranciers hebben gefinancierd hun inspanningen via Kickstarter.

Op het moment van dit schrijven, Kickstarter is altijd bijgewerkte statistieken pagina toont een cumulatieve $4,2 miljard toegezegd voor 162,912 succesvol gefinancierde projecten. Dit is van direct belang voor 3D-printen, omdat het bedrijf niet meer kunt foto-realistische beelden voor de financiering van standplaatsen en vereist een daadwerkelijke prototype gebouwd te worden, wat vaak gebeurt in een deel door middel van 3D-printing.

Een andere manier om te meten van de omvang van de maker economie is om te kijken naar Etsy, die is in wezen een marktplaats voor unieke en creatieve goederen. In haar 2018 jaarverslag, de onderneming verklaarde dat het ondersteunt 2,1 miljoen actieve verkopers, 87 procent van hen zijn vrouwen en 97 procent die hun creatieve bedrijven uit hun huis. Volgens een economische impact studie, uitgevoerd door de ECONorthwest namens Etsy, Etsy verkopers…

Gegenereerd van meer dan $1.76 miljard aan inkomsten.Bijgedragen $5.37 miljard euro aan de AMERIKAANSE economie, meer dan het dubbele van hun directe verkoop.
Gemaakt van 1,52 miljoen banen in de zelfstandige economie.
Geproduceerd $3 miljard extra economische waarde.

Natuurlijk, slechts een klein percentage van Etsy verkopers gebruik maken van 3D-printen, maar omdat veel Etsy verkopers zijn kandidaten voor een bepaalde vorm van desktop fabricage-technologie, ze zijn een goede indicator voor de groei van de markt gegevens.

Fundamenteel, waardoor in het algemeen en 3D printen in specifieke zijn transformerende stuurprogramma ‘ s voor de economische groei, het helpen van de studenten op te leiden in de materiële vaardigheden die de productie van waarde en helpt ondernemers bouwen en testen van prototypes en gaan in eerste productie, die allemaal leiden tot een krachtige scheppen van kracht over de hele wereld.

Ook:

Massa productie van 3D printen? Het komt, en het is een grote deal3D Systemen geïntegreerd in Nokia ‘ s Factory in een Doos additive manufacturing effortStratasys werpt meer licht op de metalen additive manufacturing plannen

Sterke en zwakke punten van de FDM en SLA printers

Omdat FDM en SLA printers zijn beschikbaar voor zowel hobbyisten en professionals, ze zijn de meest voorkomende vormen van 3D-printers. Consument versies zijn beschikbaar voor een paar honderd dollar en professionele machines, gebruikt voor prototyping en mal maken, zijn geprijsd in de $3.000-6.000 in bereik.

Dit zijn de 3D print technologieën waarin je de meeste kans om te investeren.

FDM printers

FDM is de eerste mainstream hobbyist 3D printing technologie en leidt nog steeds de markt op het gebied van merken en producten, evenals het aantal verkochte eenheden.

Een van de belangrijkste uitdagingen met 3D-printen is het krijgen van een object met succes zijn afgedrukt. Afdrukken mislukt, omdat het gestorte plastic verwarmt of koelt te snel, omdat de lagen niet obligatie met succes, want de afdrukken worden losgekoppeld van het bouwen plaat afgedrukt oppervlak, omdat de gloeidraad storingen in de extruder en een breed scala van andere productie valkuilen.

FDM printers afdrukken in een breed scala van kunststoffen. Elke kunststof heeft verschillende kenmerken, die u kunt afdrukken maken het makkelijker of moeilijker, en waarvan het rendement uiteenlopende kenmerken in afgewerkte onderdelen.

De meest voorkomende filament type PLA (polyactic acid), die is zeer eenvoudig te printen, maar kan bros en vervormen in het zonlicht.

Nylon is sterk en flexibel, maar vergt vaak een hoop gedoe om de afdrukinstellingen te werken.

ABS is sterker (het is wat Lego van zijn gemaakt), maar het koelt tegen een tarief dat is vaak de oorzaak van de onderste lagen omhoog te krullen, het vervormen van de gehele print. Het heeft ook een nare geur en matig giftige dampen.

Sommige verkopers trekken de basis van kunststof (meestal PLA) met andere materialen, zoals hout, metalen, en carbon fiber. Elk van deze verandering van de eigenschappen van het afgewerkte, geprint object.

De meeste FDM printers hebben een enkele extruder en kan afdrukken van een enkele gloeidraad rol in een tijd. Meer geavanceerde (en dure) FDM printers kunt afdrukken, twee, drie, vier of meer draden tegelijk, zodat de printer om de mix van kleuren, de functionele kenmerken (zoals stevige plastic met flexibele scharnier), en dissolvable ondersteunende materialen.

Prints zijn opgebouwd uit reeksen van gesmolten plastic, dus overhangen kan een probleem. Terwijl FDM printer gebruikt, kunt u over het algemeen afdrukken kringen of hoeken tot 45-60 graden, ze kan niet afdrukken met grote luchtgaten, want de gesmolten plastic gewoon vestigen in de kloof.

Om te compenseren voor het probleem van de grote hiaten, de meeste printers genereren ondersteunt, of tijdelijke torens van kunststof en kunnen tot de overbrugde zones. Enkel filament-printers maken gebruik van hetzelfde materiaal als van het object zelf, met een verscheidenheid van instellingen die u kunt inschakelen ondersteunt te worden verwijderd met een matige gemak.

Dubbele gloeidraad printers vaak afdrukken met een dissolvable ondersteunend materiaal als de PVA (polyvinyl alcohol) dat is vrij veel het zelfde materiaal dat Elmer ‘ s Lijm is gemaakt. Zodra de dubbele gloeidraad afdrukken is voltooid, het is ondergedompeld in water voor een uur (of soms dagen) en het PVA lost op, waardoor een intact print met de open vervalt de ontwerper bedoeld voor de uiteindelijke object.

Omdat FDM-printers afdrukken in lagen, de oriëntatie van het object dat wordt afgedrukt, kan belangrijk zijn. De banden tussen de lagen zijn vaak zwakker dan lineair loopt van plastic. Als zodanig, plaatsing op het bed moet daar rekening mee te houden voor alle objecten die zijn waarschijnlijk onder stress.

FDM printers komen in een verscheidenheid van maten. Hoe groter het formaat, hoe uitdagender de print, want het is vaak moeilijk om de balans van de warmte-eigenschappen binnen de volledige bouwen gebied.

FDM printers bieden ook een verscheidenheid van mondstuk maten. Hoe groter het mondstuk, hoe meer materiaal geëxtrudeerd per minuut, maar de minder verfijnde het uiteindelijke resultaat. De kleinere van de spuitmond, de meer gedetailleerde afdrukken. Afdrukken met grote pijpen of kleine spuitmondjes zal de invoering van andere uitdagingen, vaak met betrekking tot ondersteunt, bridging en warmte management.

Ook: 3D Printer Beoordelingen CNET

SLA printers

SLA printers hebben een aantal kenmerken die hen uit de mainstream:

Zij maken gebruik van een vloeibare hars, die heel giftig is in de uitgeharde vorm. Als je het op je, het kan leiden tot pijnlijke brandwonden of huiduitslag.Klaar afgedrukt moeten worden verwerkt in een bad, en dan genezen. Tijdens deze verwerking tijd, ze zijn onderhevig aan vervorming. Ze blijven ook giftig.
Door de vloeibare hars en de verwerking bad, SLA printers zijn veel rommeliger te werken dan FDM printers.

SLA printers hebben vaak heel klein op te bouwen gebieden, resulterend in over het algemeen kleine prints. De hars is vaak speciaal samengesteld voor een bepaalde printer, zodat gebruikers kunnen worden opgesloten in een leverancier-aanbiedingen, die kunnen beperken materiaal en kleur keuzes.

Zelfs zo, SLA printers gaan groeien in populariteit, vooral omdat ze in staat zijn te produceren prints met een zeer fijne details en enkele laag lijnen. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor prototyping sieraden ontwerpen en schimmels, kleine medische en tandheelkundige ontwerpen en hobby ‘ s, zoals modelspoor en gaming miniaturen.

Ontwerp en voorbereiding van de prints

Het proces van het gaan van een idee naar een 3D-geprinte object moet altijd langs twee software tool technologies deze voor het eerst: 3D-modellering (of CAD) software en slicers.

3D-modeling software

Denk aan 3D-modeling software, ook wel CAD (Computer-Aided Design), als de schepping engine voor 3D-modellen. Op dezelfde manier zou je het kunnen gebruiken Photoshop een afbeelding maken, Illustrator voor het maken van een illustratie, of Woord te maken in een artikel als deze, CAD-software wordt gebruikt voor het maken van het ontwerp voor een 3D-model.

Er zijn veel CAD-programma ‘ s die er zijn, elke best geschikt voor verschillende taken. Ik wissel af tussen TinkerCAD en Fusion 360, afhankelijk van of ik behoefte aan een snelle onderdeel, of een meer complex ontwerp.

TinkerCAD is een zeer gemakkelijk te gebruiken programma dat is vaak geleerd op school kinderen. Het staat voor super-snelle prototyping van eenvoudige ontwerpen. Fusion 360 is een volledige engineering design programma met functies die niet alleen voor het ontwerp, maar bewegingssimulatie en stress testing. Er zijn vele andere tools, zoals ZBrush en Meshmixer, die vaak worden gebruikt voor het beeldhouwen in de virtuele ruimte.

Als je kunt tekenen een rechthoek in PowerPoint, kunt u gebruik maken van een CAD-programma voor het maken van eenvoudige ontwerpen. Bronnen voor het leren van gemeenschappelijke 3D printing programma ‘ s zijn beschikbaar in vele online lessen, geleerd in de colleges, en vond in overvloed op YouTube.

Dat gezegd, omdat tools zoals Fusion 360 kan worden gebruikt voor het ontwerp en vrijwel test projecten, zoals auto ‘ s, ze kunnen lastig te beheersen. Vaak specifieke-discipline engineering vaardigheid is nodig om niet alleen te begrijpen hoe de tool werkt, maar de fysica betrokken bij de werking van het uiteindelijke object.

Slicers

CAD programma ‘ s produceren virtuele modellen van 3D-objecten. Maar de meeste 3D-printen gebeurt layer-by-layer, in plakjes. Het proces van het omzetten van een 3D-ontwerp in een reeks van machine bewegingen op een twee-dimensionale vlak (en dan het verplaatsen van het vliegtuig) is de taak van een snijmachine programma.

De meeste slicers produceren G-code, een standaard vorm van numerieke besturing taal die begrepen wordt door de meeste computer-aided fabricage-apparaten (niet alleen 3D-printers). Tijdens het G-code is een norm (in het bijzonder, “EIA Standaard RS-274-D met Verwisselbare Variabele Blok Data-Indeling voor de Positionering, het de Contouren aangeven van, het de Contouren aangeven van en/Positionering Numeriek Bestuurde Machines”), de leveranciers vaak het toevoegen van uitbreidingen en wijzigingen. Dit betekent dat de G-code meestal opgewekt moet worden door de snijmachine voor specifieke merken en modellen van numeriek bestuurde apparaten.

Terwijl sommige slicers kan worden bediend via programmering door gewoon langs een 3D-model-bestand in het krijgen van de G-code-uitgang, de meeste slicers is het tegenwoordig mogelijk voor een volledig interactieve interface. Dit stelt de operator in staat te stel de afdrukstand en bestudeer de proces afdrukken laag voor laag in om te zoeken naar potentiële afdrukken problemen voor een afdruk naar de printer wordt gestuurd.

Het is ook in deze tijd dat de verschillende druk-instellingen zijn geconfigureerd, variërend van de pijp en bouwen plaat temperatuur, hechting technieken, infill methoden, afdruksnelheden, en zelfs aangepaste G-code-blokken om rekening te houden voor speciale procedures, zoals het stoppen van een print insluiten magneten, en dan zodat het afdrukken voort te zetten.

Als met 3D-printers en CAD-programma ‘ s, er zijn veel slicers beschikbaar om uit te kiezen. Enkele van de meest populaire, zoals Cura en Slic3r, zijn open source. Er zijn ook sterke commerciële aanbiedingen zoals Simplify3D.

Bovendien zijn sommige leveranciers (zoals Zortrax en MakerBot) hebben hun eigen slicers gebonden aan hun individuele hardware. Als je zou denken, er zijn een aantal voordelen van deze benadering voor strakke machine-integratie, maar de lock-in betekent vaak dat ondernemers die eigenaar zijn van meerdere merken van 3D-printers, kunnen niet standaardiseren op één slicing tool als ze gebruik maken van deze machines. Sommige machines met aangepaste slicers schip met onvolledige software, die de neiging heeft om te reflecteren slecht op de product design en usability.

3D-printing en productie

Voor die organisaties gebruikt om de traditionele productie-processen, 3D-printers kunnen een enorme hoeveelheid tijd. Een voorbeeld is de Volkswagen Autoeuropa. In een discussie met een 3D-printer maker Ultimaker president terug in 2017, ik werd verteld:

Het bedrijf [Volkswagen] wendde zich tot desktop 3D-printing voor het maken van aangepaste hulpmiddelen en mallen die worden gebruikt dagelijks aan de lopende band, de vervanging van een oude proces dat nodig outsourcing en lange doorlooptijden.

Niet alleen 3D printen te introduceren een meer kosten-effectieve manier voor het maken van de tools, het gaf de tijd terug naar het bedrijf. De schijnbaar kleine wijziging opgeslagen $160,000 in slechts één plant in 2016, en het is geraamd op $200,000 dit jaar.

3D-printen kan uren of dagen af te drukken. Ik bouwde een set van aangepaste adapters die tussen mijn winkel stofafzuiging systeem en de stof-poort voor elk van mijn tools. Het afdrukken van elke adapter met een lage resolutie duurde ongeveer drie uur. Een gedetailleerd model van de Star Trek ruimteschip USS Ontdekking duurde een paar dagen te produceren als een schaal model van een Ford motor blok.

Ik was in staat om een aangepaste adapter systeem perfect afgestemd op mijn wensen. 3D printing toegestaan voor mij om een one-off objecten op een materiële kosten in centen per stuk. Omdat ik in staat was mijn eigen ontwerp, die ik opliep geen ontwerp kosten.

Ook: HP ‘ s nieuwe 3D-printer heeft 3D-geprinte onderdelen

Hoe duur is het 3D printen in vergelijking met traditionele productieprocessen?

Adapters zoals deze, gebouwd met behulp van traditionele methoden, zou hebben vereist aangepaste bewerking, en weken in beslag nemen, van ontwerp tot levering. De kosten zouden zijn van duizenden dollars meer dan ik betaald heb. Omdat de doorlooptijd van idee tot object was zo kort, en omdat de out-of-pocket kosten zo laag was, was ik in staat om gebruik te maken van mezelf een productiviteit-het verbeteren van de aangepaste oplossing die ik anders niet zou hebben gehad.

Dit is een ander voordeel van 3D-printing: omdat de kosten zo laag is, is er zeer weinig kosten belemmering voor innovatie, en als zodanig, meer innovatie plaatsvindt.

Het ding is, is het vergelijken van 3D geprinte objecten traditioneel vervaardigde objecten niet noodzakelijk kan worden gekwantificeerd door de kosten. Traditioneel vervaardigde objecten hebben vaak een grote upfront kosten nodig voor het bouwen van mallen, armaturen, en zelfs fabrieken. Maar als deze kosten werden opgelopen, de individuele eenheid, kosten en levertijd worden bijna onmiddellijk.

Een concrete vergelijking
LEGO stenen (die worden geproduceerd uit ABS (kunststof) gemaakt in verbazingwekkende hoeveelheden. Het bedrijf meldt:

19 miljard LEGO elementen zijn geproduceerd elke melkprijsjaar2.16 miljoen LEGO elementen zijn gevormd elk uur
36,000 worden gemaakt van elke minuut

Ook: Stratasys lanceert F120 3D-printer voor $11,999; V650 Flex

Ik downloadde een klassieke 4×2 (vier bouten door twee studs) rechthoekige LEGO steen model in 3D object sharing site Thingiverse. Dit is een exacte pasvorm-compatibele versie, die geeft ons een ideale vergelijking van de productie processen. We vergelijken de exacte modellen met dezelfde plastic.

Op mijn Ultimaker S5 (dat is dezelfde machine gebruikt in de Ford en Volkswagen fabrieken) duurt 29 minuten naar 3D print een baksteen, of ongeveer twee uur. Het vullen van de grote bouwen plaat, het is mogelijk om te printen 65 bakstenen in een keer, maar het proces duurt een dag, van zeven uur en 39 minuten.

In hetzelfde 31 uur duurt het om de productie van een plaat van 65 bakstenen, LEGO produceert 66.96 miljoen. In andere woorden, je zou ongeveer een miljoen 3D-printers draait op volle tijd om te produceren wat LEGO produceert in haar fabrieken.

Elke steen die door een 3D-printer neemt over 3g van filament (ongeveer een halve meter). 3D printen kost ongeveer $0,06 per gram van vezel voor PLA of ABS. Het niet tellen van de kosten van voeding, arbeid, onderhoud en vastgoed, elke baksteen kost ongeveer $0.18. Door contrast, LEGO verkoopt de stenen voor de consument voor een gemiddelde van 10,4 cent.

Terwijl het misschien mogelijk om het produceren van LEGO-steentjes in volume via 3D-printen, het is niet praktisch en niet kosten-effectief is. Aan de andere kant, wanneer de LEGO wil prototype en het testen van nieuwe stenen modellen, op ongeveer $0,18 per prototype, de hands-on ontwerp-en testproces is zeker wild kosten-effectief.

Hoe werkt 3D-printen van invloed zijn op de supply chain?

3D-printen is ook ideaal voor het lage volume of korte termijn de productie. Terwijl sommige bedrijven hebben behoefte om churn out producten in de duizenden of miljoenen, andere bedrijven nodig hebben voor het produceren van een relatief klein aantal eenheden of eenheden produceren op de vraag.

Low-volume productie is nodig in een verscheidenheid van toepassingen:

Productie voor eigen gebruik: Een klein aantal interne afdelingen of gebruikers kunnen profiteren van de bouwen. Mallen en kaders passen hier perfect op in.

Test-markt productie: Een beperkt aantal eenheden worden geproduceerd op een beheersbare kosten om te testen voor de geschiktheid voor verkoop, of de functionaliteit en de prestaties van functies. Als de kopers reageren, meer eenheden kunnen worden geproduceerd met behulp van traditionele productie betekent.

On-demand productie: Eenheden nodig zelden, of in een back-catalogus kan worden “opgeslagen in de cloud” en geproduceerd wanneer het nodig is. Dit maakt het mogelijk een groot magazijn van onderdelen worden opgeslagen vrijwel, en nog gemaakt voor klanten beschikbaar als dat nodig is.

Ondernemende ondernemingen: Kleine aantallen eenheden kan worden geproduceerd als proof-of-concept voor crowdfunding of aan te bieden aan beïnvloeders en reviewers te maken initiële druk op en naamsbekendheid van een product voor de volledige financiering is gesloten.

Het is deze low-volume, on-demand mogelijkheid dat 3D printen biedt dat kan worden transformerende aan de industrie in het algemeen, niet alleen de productie. Door de mogelijkheid om snel en goedkoop te maken en het testen van nieuwe objecten, het is mogelijk om te innoveren in een tempo onmogelijk met traditionele middelen.

Bovendien, 3D printing bevordert het idee van “globaal denken, lokaal’ in de zin dat ontwerpen voor objecten kunnen internationaal worden gedeeld, maar ook nieuwe eenheden uitgeprint kunnen worden waar ze nodig zijn.

Neem, bijvoorbeeld, een armatuur gebruikt in de Ford-piloot-fabriek in Keulen, Duitsland. Het bedrijf heeft een kleinschalige productie lijn die tests productie van nieuwe voertuigen. Als onderdeel van dit proces engineers 3D-printers gebruiken voor het maken van mallen, gereedschappen en toestellen.

Eenmaal getest en bevestigd om effectief te zijn, het leveren van armaturen en mallen naar andere planten rond de wereld in zou nemen, levertijd, kosten voor internationale express verzendingen, alsmede eventuele in het douane-of andere internationale doorvoer papierwerk. Maar als ingenieurs aan de AutoAlliance plant (een joint venture tussen Ford en Mazda) in de provincie Rayong Thailand wilde het gebruik van een mal ontwikkeld in Keulen, alles wat ze zou moeten doen is het downloaden van het digitale bestand en print het uit.

Het resultaat zou zijn van de overdracht van een op maat gemaakt hulpmiddel van over de hele wereld in uren, niet in dagen, voor de centen, niet honderden of duizenden dollars, en met geen van de papieren rompslomp die normaal betrokken zijn bij de internationale scheepvaart.

Hoe kan 3D printen transformatie van de maakindustrie?

Volgens de Ultimaker de Heiden: “3D printen blijft evolueren in de productie sector, met een fabriek werknemers hebben ertoe geleid dat de adoptie van de technologie. Als hun vaardigheden verder te ontwikkelen, de impact van 3D-printing zal blijven groeien in elk aspect van het productieproces.”

Dat gezegd hebbende, 3D printen is niet noodzakelijk geschikt voor volume productie. Omdat de prints kunnen nemen uren of dagen, nadat een prototype is ontwikkeld, mag u wilt verhuizen naar een snellere productie proces voor de uiteindelijke verkoop van producten.

Aan de andere kant, 3D printen is ideaal voor het maken van mallen, dus je kunt het ontwerp van uw object in een CAD-programma zoals Autodesk Fusion 360, afdrukken van een prototype, en verfijn deze totdat het voldoet aan uw behoeften. Filament producent Polymaker, bijvoorbeeld, heeft een speciale as-filament genoemd PolyCast. Deze vezel kunnen produceren investment casting objecten die kunnen worden geplaatst binnen schimmel schelpen en daarna verbrand, het maken van een mal met geen as, klaar voor metalen gieten.

Maar als je kijkt naar de productie van uitsluitend door de lens van de 3D-printer, u zult het missen van een veel grotere trend, die van “Industry 4.0.” McKinsey schat dat de wereldwijde productie sector is goed voor ongeveer $10 biljoen per jaar. Het adviesbureau stelt er zijn vier grote verstoringen die verandering in industriële processen en de productie van goederen:

    Gegevens van het volume en het berekenen van de capaciteit: Het is niet alleen big data, het is de enorme stroom van gegevens, de toename van de rekenkracht en de alomtegenwoordige connectiviteit. McKinsey specifiek vraagt aandacht voor de impact van low-power, wide-area-netwerken vaak voor bij het Internet van de Dingen.

    Google Analytics: Tussen AI en big data, de mogelijkheid tot het onderwerp dat elk proces op een gedetailleerd onderzoek en optimalisatie op basis van geavanceerde business analytics rijden supply chains dat kan zowel reageren dynamisch op wereldwijde gebeurtenissen en micro-veranderingen, evenals de voorspellende gebaseerd op ophopingen van analytische middelen van de wereldwijde bronnen.

    Nieuwe user interfaces: McKinsey is van mening dat touch-interfaces, augmented-reality-systemen en andere vormen van mens-machine-interactie, zal verandering in de productie sector. U kunt overwegen 3D-printen, een nieuwe user interface, omdat de mogelijkheid tot het houden van een concept in je hand kunnen zetten hoe je juist van een object op een instinctief niveau.

    Digitale numerieke besturing: McKinsey beschrijft dit als “verbeteringen in het overbrengen van digitale instructies om de fysieke wereld,” die is, in feite, G-code. Maar het is eigenlijk meer dan dat. Het is niet alleen de overdracht van de aanwijzingen, die we al jaren. Het is de technologieën, variërend van 3D printen te robotica) kan handelen op de instructies die blijken transformerend.

In het kijken naar hoe de productie-industrie te transformeren, is het nodig om verder te kijken dan alleen de basics van productie tot transformaties op het gebied van asset management, arbeid (human, robot -, en hybride oplossingen), inventarisatie, kwaliteit (via advanced process control, machine vision, en business intelligence), supply chain management, time-to-market, en zelfs na de verkoop-dienst.

Ook: Ondanks de groei, 3D printing vertegenwoordigt slechts 0,1% van de wereldwijde productie van TechRepublic

Hands-on met 3D printing

Als je nieuwsgierig bent over 3D printen, misschien wel de beste manier om te begrijpen hoe het kan invloed hebben op uw bedrijf is het kopen van een 3D printer. Consument-level 3D-printers kan worden gehouden voor onder de $500, en uitstekende professionele printers zoals die van Ultimaker, LulzBot, en MakerBot zijn beschikbaar van ongeveer $3.000 tot $6,000.

Hier op ZDNet, we hebben een uitgebreide 3D-Printen Discovery Series, met een hele reeks van artikelen, recensies en hands-on video-gidsen. Voel je vrij om te lezen van en kijken naar deze serie. In dit te doen, zult u in staat om snel en gemakkelijk het ontwikkelen van een in-diepte begrip van 3D-printing processen en mogelijkheden.

Nu gaan er op uit en maak er iets fantastisch!

Verwante artikelen:

HP ziet 3D print mogelijkheden in het transformeren van APAC manufacturingDell Technologieën met behulp van 3D printen te transformeren prosthetics3D afdrukken geweren in huis: Doet nieuwe technologie veranderen Amerika ‘ s gun control debat?Foto ‘ s: 26 raar en nuttige dingen te 3D-printen voor op je bureau TechRepublicWetenschappers bouwen van een 3D printer, dat verandert het slijm in vaste objecten, CNET

Verwante Onderwerpen:

Innovatie

Digitale Transformatie

Hardware

Beoordelingen

Printers