Het inschakelen van nieuwe Aanbevolen Firefox-Extensies suggesties in Firefox 68 Nachtelijke

0
46

door Martin Brinkmann op 15 Mei 2019 in het Firefox – 3 reacties

Mozilla heeft aangekondigd de lancering van de Aanbevolen Firefox-Extensies programma in April 2019 te verhogen van de zichtbaarheid van extensies en bevorderen ze beter.

Het programma onderscheidt zich van Mozilla op de huidige praktijk van het weergeven van de add-on aanbevelingen voor gebruikers van Firefox. Firefox-gebruikers kunnen een lijst van extensies wanneer ze open de Add-ons Beheerder van de web browser, ga naar de Mozilla AMO website (officiële uitbreidingen-archief), of via de contextuele uitbreiding aanbevelingen functie van de Firefox-browser.

Het nieuwe programma is de concept een stap verder. Uitbreidingen moeten voldoen aan bepaalde eisen voor opname in het programma; onder hen een engagement van de ontwikkelaar, dat zij door de handmatige beoordelingen elke keer dat ze worden bijgewerkt en in het begin, en dat ze “heel goed” in wat ze doen.

Extensies die worden gepromoot door Mozilla op verschillende manieren. De organisatie van plan is hen om de macht van de aanbevelingen die Firefox geeft over:addons en contextueel, en bevorderen ze op Mozilla AMO en via andere middelen.

Tip: wij vroegen u de uitbreidingen die je graag zou willen zien gepromoot door Mozilla onlangs.

Firefox 68: de nieuwe aanbevelingen

personalize firefox extension recommendations

Mozilla geïntegreerd in de nieuwe aanbevelingen pagina over:addons in de nieuwste Firefox-68 Nachtelijke versie. De pagina is niet standaard ingeschakeld, maar kan worden ingeschakeld in op de volgende manier:

 1. Laden about:config in de adresbalk van Firefox.
 2. Bevestig dat u voorzichtig bent als de waarschuwing wordt weergegeven.
 3. Zoeken naar extensies.htmlaboutaddons.ontdekken.ingeschakeld.
 4. Stel de waarde in op True (ingeschakeld).

Bezoeken:addons daarna zien de nieuwe pagina in actie. Het lijkt hetzelfde als de oude, maar er zijn enkele verschillen. Technisch gezien is de nieuwe aanbevelingen van de pagina is niet meer geladen, zoals een iframe, maar een native pagina.

Firefox maakt verbinding met twee Mozilla-eigendom domeinen te trekken aanbevelingen en de beelden; de browser gedownload van een HTML-document eerder als scripts en stijlen eerder.

old personalize firefox Firefox is de huidige pagina personaliseren

Als je het vergelijkt met de oude pagina naar de nieuwe, zult u de verschillen meteen. De algemene pagina lay-out is zeer vergelijkbaar met de klassieke pagina, maar Mozilla toegevoegd beoordelingen en aantallen gebruikers naar de pagina.

Add-ons zijn vermeld met hun naam, de ontwikkelaar, en de beschrijving in de huidige versie, de nieuwe aanbevelingen pagina vindt u beoordelingen en aantallen gebruikers. Zowel nuttig voor het bepalen van de kwaliteit van een extensie.

Genoemde add-ons worden handmatig beoordeeld door Mozilla, een ander belangrijk verschil met de huidige aanbevelingen. Mozilla zal elke update van extensies die in de Aanbevolen Uitbreidingen Programma verbetert de beveiliging aanzienlijk.

De nieuwe pagina Aanpassing genoemde vier browser add-ons en drie thema ‘ s:

 • Google Vertalen — Add-on te vertalen geselecteerde tekst met behulp van Google Translate.
 • Boom Tabblad Stijl — Sidebar add-on open tabbladen in een boom stijl.
 • Bitwarden — Gratis Password Manager
 • Feedbro — Een feed aggregator
 • Kalm Pastel thema
 • Eenvoudige Ruimte thema Sterren
 • abstracte thema 60

Meer extensies zal worden toegevoegd aan het programma in de toekomst, zodat gebruikers kunnen zien wat variatie bij het openen van over:addons.

De functie zal het land in Firefox Stabiel uiteindelijk; het is onduidelijk of de schakelaar zal gebeuren als Firefox Stabiele bereikt versie 68.

Nu U: Wat is uw mening over de Firefox-Extensies Aanbeveling Programma? (via Techdows)