Kijk uit, GoPro! DJI heeft zijn eigen actie cam nu, de Osmo Actie

0
22

DJI onthult Mavic 2 Pro en Zoom met ‘obstakel detectie’
De Mavic 2 Zoom is voorzien van een 2x optische zoom camera voor de “dolly zoom” shots, terwijl de duurdere Pro is voorzien van een Hasselblad 20-megapixel camera en een betere kleurweergave.

Drones en camera ‘s gaan vaak hand in hand, dankzij de dingen zoals luchtfoto’ s en van verschillende ondernemingen en zelfs spoedeisende gevallen gebruikt. Dus, is het zinvol voor DJI om de lancering van zijn eigen robuuste camera, waardoor het recht op gespannen voet met de GoPro, misschien wel de meest populaire maker van action cams-to-date.

Zie het nu pas: Osmo Actie bij DJI

Ook: DJI werknemer die gelekt bron code die achter de tralies

lifestyle2.jpg

(Afbeelding: DJI)

DJI Osmo Actie: hoe duurzaam is het?

Genoemd Osmo Actie, het nieuwste apparaat van DJI wordt beschreven als “waterdicht, stootvast en stofdicht,” maar, want dit is een actie camera, nadat alle, deze functies waren vrij veel een gegeven. Niettemin, het Chinese bedrijf is veelbelovend waterbestendig tot een diepte van 36 meter, en de mogelijkheid om bestand te zijn tegen vallen en schokken van maximaal vijf meter. Het zal ook in staat zijn om te werken bij temperaturen tot 14 graden F.

Ook: Een drone ontworpen om te vliegen in een donkere, kleine ruimtes

lifestyle4.jpg

(Afbeelding: DJI)

DJI Osmo Actie: Wat zijn de specs?

Camera

DJI geladen Osmo Actie met een 1/2.3-inch sensor die registreert 12-megapixel foto ‘ s en records van 4K-video (maximaal 60 fps bij een snelheid van 100 mbps en 4K HDR-video in 4K/30fps). De lens zelf, komt met wat DJI, een zogenaamde “drie-glas, asferische lensontwerp,” die moet toestaan dat de Osmo Actie te nemen “lage vervorming inhoud.” De lens heeft ook anti-fingerprint en anti-reflectie coatings, zodat u om te schieten in een verscheidenheid van omstandigheden, zonder zich zorgen te maken over vervelende zaken als lens glans en de helderheid, of uw grauwe prints in de weg zitten.

Weergeven

Uniek, er is er niet één, maar twee kleurenschermen op Osmo Actie. De eerste is een 1.4 inch front-facing weergeven dat is toegevoegd om het makkelijker te maken om vast te leggen prachtig selfies tijdens de stunt werk. De tweede is een 2,25-inch aan de achterzijde touchscreen, compleet met water en vingerafdruk weerstand en een lichtsterkte van 750 neten, wat betekent dat het moet een koud kunstje om te gebruiken in allerlei situaties, zoals in direct zonlicht.

Batterij

Osmo Actie heeft een verwijderbare batterij die heeft een doorlooptijd van ongeveer 93 minuten tijdens 4K opname. Als u nog meer sap voor uw reis, de DJI is het aanbieden van een laad-Hub accessoires kunt u apart aanschaffen. Het is de bedoeling om u te laten macht tot drie accu ‘ s tegelijk in minder dan 130 minuten.

Stabilisatie

Nu, een actie camera zonder stabilisatie functies is waardeloos. Stel je voor het beklimmen van een berg met Osmo Actie, of surfen op een grote golf, terwijl het proberen te vangen van een 4K HDR-video — alleen om de beelden na en teleurgesteld worden door de hoeveelheid schudden, waardoor het volledig unwatchable. Om te voorkomen dat alles, DJI gemaakt met drie assen mechanische cardanisch en opgenomen in haar Elektronische Beeldstabilisatie technologie in samenhang met de stabilisatie-algoritmen zorgen voor een soepele, stabiele video-opname ten alle tijden.

Modi

In termen van de creatieve functies, DJI voegde een aantal van fotograferen, met inbegrip van de slo-mo (tot 8x slow mo ‘ s in 1080p 240fps), time-lapse, en aangepaste belichting (tot 120 seconden van de blootstelling). Elk van deze functies zijn gemakkelijk bereikbaar met een paar tikken.

Ook: de AMERIKAANSE militaire uitgerust met uiterst kleine spy drones

lifestyle11.jpg

(Afbeelding: DJI)

DJI Osmo Actie: Is er een app?

Osmo Actie kan worden aangesloten op uw iOS-of Android-apparaat via Wi-Fi of Bluetooth met behulp van DJI een nieuwe versie van DJI Mimo-mobile app. Het in de eerste plaats kunt u een live-feed van de actie camera, maar ook toegang tot meerdere verhaal sjablonen en een snelle in-app snel te bewerken.

Ook: de veiligheid en De privacy implicaties van drones

lifestyle7.jpg

(Afbeelding: DJI)

DJI Osmo Actie: Wat over de accessoires?

Natuurlijk. DJI is de lancering van een reeks van accessoires om te gaan met Osmo Actie. Het bestaat uit een beschermend frame camera kit met een universele mount voor andere accessoires, alsmede adhesive mounts voor vlakke en gebogen oppervlakken, en een waterdichte behuizing die extra bescherming tot 60 meter. Er is ook een 3,5 mm adapter voor microfoons, een verlengstuk dat werkt als een selfie stick, en een zwevende handgreep zodat het kan bob in het water.

Plus, DJI is het aanbieden van de batterij-Hub, die we reeds eerder vermeld, hoewel we nog niet over de prijsstelling.

Ook: Vliegen “tug” drones anker om objecten te trekken van 40 keer hun eigen gewicht

lifestyle5.jpg

(Afbeelding: DJI)

DJI Osmo Actie: Hoe veel is het?

DJI nieuwe Osmo Actie kost $349.

Ook: Vliegen “tug” drones anker om objecten te trekken van 40 keer hun eigen gewicht

lifestyle8.jpg

(Afbeelding: DJI)

DJI Osmo Actie: Wanneer kan je het kopen?

U kunt de aankoop van het nu, direct van DJI de winkel. Het zal ook beschikbaar zijn bij andere retailers van 22 Mei 2019.

Openbaarmaking: ZDNet kan commissies van sommige van de producten op deze pagina.

Innovatie

Beste Star Wars speelgoed en gadgets voor je kantoor

Betoverende pluche speelgoed-robots gemaakt op een breimachine

Na de opvouwbare smartphone, maak je klaar voor het vouwen van smartwatches

Zuignap robot klimt niet-magnetische oppervlakken

Anki, maker van leuke mini-robot Vector, is het afsluiten van (CNET)

De beste tech-gericht moederdag cadeaus (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Innovatie

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

Datacenters