Microsoft: ‘We zijn het opsporen van 5 miljard cybersecurity bedreigingen op apparaten met een maand’

0
17

Microsoft gebreken waren hackers’ de doelstelling van de keuze in 2018
Maar een simpel ding dat kan helpen bij het stoppen van de overgrote meerderheid van deze aanvallen, zeggen onderzoekers.

Microsoft zegt dat het wordt uitgevoerd op de “visie” van Microsoft Threat Protection, de allesomvattende beveiliging, die is gebouwd op de Microsoft Intelligent Security Grafiek.

Terwijl Windows of het nu Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) is beter bekend merk, het is gewoon een deel van de Dreiging van de Bescherming stabiele dat betrekking heeft op de onlangs gelanceerde Azure Sentinel beheerd SIEM service, Microsoft Defender ATP, Office 365, ATP, Azure ATP, Microsoft Cloud App Veiligheid, Azure Security Center, en Azure Active Directory (AD).

Verschillende Threat Protection diensten worden aangeboden in een abonnement bundels top-tier enterprise-klanten van de grafiek database aangedreven Microsoft 365-pakket, zoals de onlangs aangekondigde Microsoft 365 Identiteit & Threat Protection-bundel combineert Microsoft Threat Protection (Azure ATP, Windows Defender ATP en Office 365 ATP), Microsoft Cloud App Veiligheid en Azure AD.

Microsoft kondigde Bescherming van afgelopen juni en gaf een momentopname van het volume van de gegevensbronnen die voeden in de beveiliging van de grafiek, met inbegrip van Outlook, OneDrive, Azure, Xbox Live, Windows, Bing en Microsoft-Accounts.

Het bedrijf is het delen van maandelijkse updates op Bescherming tegen de “evolutie” sindsdien, maar nu Rob Lefferts, corporate vice president van Microsoft Security, zegt het bedrijf wordt “executing” op haar visie en deelde een aantal nieuwe figuren.

Op sommige gegevensbronnen, de onderliggende zekerheid grafiek is aanzienlijk gegroeid in het afgelopen jaar, terwijl andere bronnen, om verschillende redenen, hebben gezien, weinig verandering.

Microsoft zegt dat het geanalyseerd 470 miljard e-mails van Outlook, een stijging van 400 miljard een jaar geleden. Indrukwekkend, maar ook nu is het scannen van meer dan één miljard Azure user accounts, een stijging van 750 miljoen Azure user accounts deze tijd vorig jaar.

Verificaties Microsoft-accounts gescand elke maand, van 450 miljard vorig jaar tot 630 miljard vandaag.

Sommige dingen blijven ongewijzigd. Het bedrijf is nog steeds het scannen van 1,2 miljard apparaten en detecteert ongeveer vijf miljard bedreigingen op apparaten van elke maand. Het is ook nog steeds oppakken en analyseren van 6.5 biljoen bedreigingen signalen dagelijks, en nog scant meer dan 18 miljard Bing pagina ‘ s.

De punt van de grafiek op basis van intelligence wordt om de verbinding te leggen tussen de verschillende signalen te ontwikkelen bedreiging waarschuwingen en bieden organisaties een duidelijker beeld van de aanslagen die aan de gang, zoals een phishing-aanval die kunnen worden gericht op apparaten, e-mail accounts of konden komen via het web.

In de loop van 2018, het bedrijf geanalyseerd en 300.000 phishing campagnes en acht miljoen zakelijke e-compromis (BEC) probeert, volgens de gegevens van Office 365 security analisten.

BEC oplichting uitgegroeid tot de grootste bron van verliezen voor organisaties vandaag de dag, blijkt uit cijfers van de FBI. Het bureau schat dat bedrijven in de VS alleen al een verlies van $1,3 miljard aan de zwendel in 2018, bijna het dubbele van het cijfer opgelicht van AMERIKAANSE bedrijven in 2017, en 10 keer het bedrag dat ze gezamenlijk verloren in 2016.

Ook in 2018 Microsoft zegt Bescherming tegen bedreigingen geblokkeerd vijf miljard phishing-e-mails, terwijl elke maand die het detecteert twee miljoen incidenten waar de aanvallers proberen laterale beweging in een al aangetast organisatie.

Elke maand gedetecteerd 72 miljoen kwetsbaarheden, 123 miljoen zwakke beveiliging configuraties. Het blokkeert ook ongeveer 14 miljoen kwaadaardige sign-in pogingen per jaar.

Microsoft heeft vandaag ook gestart met een nieuwe Microsoft Threat Protection-website, waar het de presentatie van de Geautomatiseerde Incident response mogelijkheden voor SecOps teams, Azure Sentinal, en zijn mens-aangedreven Microsoft Threat Experts service.

evolution-image-1.png

Microsoft zegt de Intelligente Beveiliging Grafiek maakt het mogelijk om te zien miljarden van bedreigingen en beoordelen 6.5 biljoen signalen per dag.

Afbeelding: Microsoft

Meer over Microsoft en Windows security

Microsoft Office 365: Wijzig deze instellingen of het risico om gehackt, waarschuwt ONS govtMicrosoft om twee nieuwe Microsoft 365 beveiliging, compliance bundelsMicrosoft Office 365 voor bedrijven: Alles wat u moet wetenvan Microsoft: Vergeet Google, Facebook – log in met onze nieuwe blockchain IDMicrosoft raadt het gebruik van een apart apparaat voor administratieveMicrosoft SharePoint-servers worden aangevallenMicrosoft security chief: IE is niet een browser, dus stop met het gebruik als uw standaardMicrosoft Bouwen 2019: Microsoft lanceert verkiezing security service, SDKvan Microsoft wil om te doden Windows password expiration policy TechRepublicMicrosoft afgewezen gezichtsherkenning omzet uit bezorgdheid over misbruik CNET

Verwante Onderwerpen:

CXO

Beveiliging TV

Data Management

Datacenters