Windows 10 1809 Mei 14 update: Zo goed is, het installeren van twee keer?

0
28

Windows Update problemen: Wat ging er mis?
Microsoft zegt dat Windows Update DNS-storing is verholpen en de dingen zou weer normaal moeten zijn voor alle klanten snel.

De cumulatieve update van Microsoft uitgebracht op dit maand ‘ s Patch dinsdag voor Windows-10 versie 1809 heeft een rare glitch. Gelukkig is het niet zo slecht als een BSOD, maar het is een beetje verwarrend voor degenen die ervaring.

Het addertje onder het gras met deze maand cumulatieve update KB4494441, is dat sommige gebruikers vinden het installeren van twee keer.

De update bevat de Patch dinsdag beveiligingsupdate, inclusief een correctie voor een Windows zero day, diverse non-security bug fixes en verbeteringen, en sommige beveiligingen voor de zojuist bekendgemaakt Intel CPU-side-channel fout bekend als een MDS-aanval.

Een gebruiker op Reddit meldt de ontdekking van de dubbele KB4494441 installeren na het installeren van de update en vervolgens op ‘Check for Updates’ weer in de hoop van het ontvangen van de Windows-versie 1903 Mei 2019 Update. Het is nog steeds in de Release Preview en staat gepland voor een release in eind Mei.

“Ja, met mij. Technisch heb ik niet te installeren tweemaal, maar hier is wat er gebeurd is. Ik heb geïnstalleerd in de huidige updates zonder problemen, en daarna sloeg de ‘Check for Updates’ – knop opnieuw in om ervoor te zorgen ik heb alle updates,” schreef Carole4815.

“Ik weet het, dat is waarschijnlijk een slechte gewoonte of zelfs een beetje OCD, maar ik altijd doen. Hoe dan ook dit keer geïnstalleerd KB4494441 weer, hoewel mijn update geschiedenis toonde aan dat de installatie is geslaagd.

“Alles werkt prima. Nog steeds, ik ben zulk een ongelovig; ik voel me als een kind die kreeg sokken voor Kerst in plaats van een glimmende nieuwe fiets, omdat ik hoopte voor 1903. Ratten. In ieder geval kreeg ik de sokken. LOL”

Ook anderen melden hebben dezelfde ervaring en dat leek niets mis na de installatie van de tweede, identiek update.

Echter, gebruikers melden dat na de eerste installatie, het buildnummer is 17763.437, terwijl de tweede installatie verandert het versienummer te 17763.503, dat is het buildnummer van Microsoft lijsten op de KB4494441 pagina.

Wat de oorzaak ook is het mogelijk een Windows 10 gebruikers een reden om te controleren Microsoft ‘s nieuwe Windows release health dashboard’ waar Microsoft biedt “in de buurt van real-time informatie over bekende problemen (open en besloten) over zowel de functie en maandelijkse updates”. Het was gelanceerd in een public preview op het einde van April en is nu officieel live.

Op de pagina Microsoft heeft reeds vermeld het probleem te erkennen dat “sommige klanten melden dat KB4494441 installeert twee keer”.

Meer over Microsoft en Windows 10 updates

Einde verrassen Windows 10 updates? Nieuwe ‘download en installeer nu’ optie roltWindows-10 PC met onder 32GB opslag? Geen 1903 update voor je, zegt MicrosoftMicrosoft: Windows-10 te grijpen 7 GB van je opslag zo groot updates don ‘ t failWindows 10 oktober 2018 Update: Dump je bestanden aan het voorkomen van crashes, waarschuwt MicrosoftWindows-10: Microsoft worden de processors die je nodig hebt voor de Mei 2019 Update voorWindows 10: Buggy patch kraampjes testen van 20H1 previewvan Windows patch waarschuwing: Windows-10 opstart problemen, als Windows 7 AV-clash verbreedtHoe u functies in-en uitschakelen in Microsoft Windows 10 van het Bedieningspaneel TechRepublichet opnieuw installeren van updates die Windows heeft 10 automatisch verwijderd CNET

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking