Brasilianske ERP-firma Totvs sælger hardware business Elgin

0
26

Den største latinamerikanske producent af enterprise software, Totvs, aftalt at sælge sine hardware business Bematech som en del af en plan om at afhænde ikke-kerne aktiver.

Virksomheden, som blev købt i 2015 for omkring 550 millioner reais ($137 mio.) blev solgt til Elgin for en sølle 25 millioner reais ($6.2 mio.), hvilket gør det til et af de værre tilbud, der nogensinde er set i den Brasilianske IT-sektoren.

For fire år siden, Totvs havde planlagt at være i stand til at sælge sin software tilbud til mere end halvdelen af de restauranter, detailhandlere og hoteller i det land, der bruger Bematech ‘ s point of sale-printere. Men tingene fungerede ikke så godt:

“Vi har en lang historie af succesfulde M&As, med en masse værdi, der skabes over de kommende år, men det er klart at vi ikke får det rigtige i 100% af de lejligheder, – og køb af Bematech hardware var en sådan sag,” chief executive hos Totvs, Dennis Herszkowicz, sagde under en analytiker opkald.

Den Brasilianske virksomhedens nye område af strategiske fokus er fintech. Sidste måned, Totvs lanceret en ny division, som vil kombinere sin egen virksomhed-software med finansielle tilbud, der er udviklet af nystartede virksomheder.

I henhold til den nye division, den forbedrede produkter, der vil blive tilbudt til organisationer inden for sektorer som detailhandel, uddannelse, sundhed og produktion.

Et af de første projekter under den nye strategi omfatter udvikling af systemer, der er rettet mod små og mellemstore forhandlere, med henblik på indsamling og behandling af data i forbindelse med kredit-og betalingskort transaktioner.

Relaterede Emner:

CXO

Pc ‘ er

Servere

Opbevaring

Netværk

Datacentre