Cisco lidt beats Q3 forventninger

0
33

Cisco udgivet sin tredje kvartal finansielle rapport på onsdag, lidt beatig markedets forventninger.

Virksomheden har indsendt en non-GAAP indtjening på 78 cent per aktie på en omsætning på $13 mia., en 6 procent år-over-år stigning.

Analytikere havde forventet indtjening på 77 cent per aktie på en omsætning på $12.89 mia.

Produkt nettoomsætningen steg med 7 procent til $9.72 milliarder, og nettoomsætningen steg med 3 procent til $3.24 mia. Produkt indtægter omfatter salg fra infrastruktur platforme, der steg 5 procent til $7.55 milliarder til kvartal. Salg af security-produkter steg 21% til dkk 707 mio., og salget af ansøgninger steg 9% til $1.43 mia.

cisco.png

Af geografiske segmenter nettoomsætning i nord-og Sydamerika steg med 9 procent i EMEA med 5 procent, og i APJC indtægter faldt med 4 procent.

“Vores stærke ydelse i det kvartal, der var på tværs af virksomheden, som afspejler vores kunders tillid til vores strategi, forretningsmodel og markedets førende portefølje,” CEO Chuck Robbins sagde i en erklæring. “Teknologi er kernen i vores kunders strategier og vi er ved at opbygge teknologien til at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål.”

I Q3, Cisco lukkede opkøb af Luxtera, en privatejet halvleder-virksomhed, og Singularitet Netværk, en privatejet netværk infrastruktur analytics selskab.

For fjerde kvartal, er at forudsige non-GAAP indtjening på mellem 80 82 cent cent og med år-over-år vækst i omsætningen mellem 4,5% og 6,5 procent.

Inden for Infrastruktur, platforme, Robbins noteret på en onsdag, konference-opkald, som Cisco har været at integrere hensigt-baseret netværk på tværs af sin virksomhed adgang portefølje “for at hjælpe vores kunder med at administrere flere brugere, enheder og ting at oprette forbindelse til deres netværk.”

Virksomheden har for nylig annonceret en række nye platforme til at udvide sin Virksomhed Networking portefølje med lanceringen af vores abonnement-baseret WiFi 6 adgangspunkter og Katalysator 9600 Campus core switches, der er bygget til formålet for cloud-skala netværk.

“Ved at kombinere vores automation og analytics-software med vores brede portefølje af switches, access point og controllere, vi er ved at skabe en problemfri, ende-til-ende, trådløse-første arkitektur for vores kunder,” Robbins sagde.

I en e-mail til ZDNet, analytiker, Patrick Moorhead bemærkes, at Cisco ikke bryde ud af sine 9K skifte salg. Men, sagde han, “jeg mener, at virksomheden oplever succes her.” Cisco ‘ s stærke kvartal og gode udsigter er “en hyldest til virksomhedens koncentrere sig om sikkerhed, software, mens på samme tid at lykkes med sin kerne skifte forretning,” Moorhead sagde.

Tech Indtjening

Arista aktier slide på svage Q2 indtægter vejledning

Tableau rapporter blandet Q1 resultater

Googles Q1 betyder cloud indtægter køre sats stadig AWOL

Twilio rapporter stærke Q1 resultater, som det fordøje SendGrid

Apple Q2 beats skøn på rekord høj service indtægter

Qualcomm forventer op til $4,7 milliarder i Q3 indtægter fra sine Apple-forlig

Pladsen Q1 toppe skøn, tab udvide

Seagate Q3 blandet som hard-disk drive salget faldet

Stratasys Q1 over mål, som virksomheden arbejder for at styre udgifterne

Western Digital finanspolitiske Q3 clocket ved opgørelse nedskrivning

Relaterede Emner:

Cisco

Cloud

Tingenes Internet

Sikkerhed

Datacentre