De ‘modulaire’ Mac Pro is de oplossing voor een probleem dat Apple zelf gemaakt

0
17

Is het mogelijk om te vertrekken van het Apple-ecosysteem?
TechRepublic ‘ s Karen Roby ZDNet vraagt Jason Perlow en Jason Cipriani als het mogelijk is om gelukkig laat de Apple ecosysteem na geïnvesteerd in hun producten. Lees meer: https://zd.net/2XtjT4v

De afgelopen paar dagen, het Apple-tech blogs zijn een drukte van jewelste wat zijn vrijwel zeker nep maakt voor een ‘modulaire’ Mac Pro. Het is nep, omdat, voor een reden dan ook, deze mythische Mac Pro is verpakt met een super-geavanceerde componenten, zoals DDR5 (die nog niet gezien commerciële release), PCIe-4 slots, en iets ademloos aangeduid als een “Apple X2 accelerator.”

Dus ja, het is een nep. Maar waarom zijn de mensen zo enthousiast door een ‘modulaire’ Mac Pro in de eerste plaats?

Moet lezen: iOS 12.3: Hoe om je iPhone te beschermen tegen hackers en geïnteresseerden

Het is omdat een modulaire Mac Pro is de oplossing voor een probleem dat Apple zelf was op zijn minst gedeeltelijk verantwoordelijk voor het maken van.

Denk na over de oude desktop-PC. Dit was de ultieme modulair systeem. Je zou kunnen gooien verschillende onderdelen op en upgrade het met de off-the-shelf onderdelen.

Het leven was eenvoudig.

Vervolgens bedrijven – Apple één die de weg effende – begonnen met het inpompen van PC-onderdelen in kleinere en kleinere systemen, en toen begon de integratie van afzonderlijke componenten op één bord, waardoor het upgraden van sommige aspecten van een systeem onmogelijk.

En dit hoogtepunt met de moderne alles-in-één systeem, van welke systemen zoals de Apple iMac Pro en iMac zijn waarschijnlijk de meest bekende.

Maar nu Apple gaat de cirkel rond het lijkt en de wil om terug te gaan naar een modulair ontwerp weer.

Maar u kan worden gegarandeerd dat de nieuwe Mac Pro zal niet worden modulair in de traditionele zin van het woord. In plaats van naar uw favoriete onderdelen verkopers en koop onderdelen te installeren, je gaat te hebben om te kopen van kant-en – klaar en geen twijfel geruststellend duur – eigen modules te maken met een stapeling systeem waarbij u kunt meer opslagruimte toevoegen, Gpu ‘ s, en meer I/O.

Hoewel ik zeker weet dat de nieuwe Mac Pro zal mooi, gemakkelijk te gebruiken, met een optreden van een beest, werk uitzonderlijk goed en duur zijn – in wezen is het een oplossing voor een probleem dat Apple zelf gemaakt. Ik bedoel, tuurlijk, het toevoegen van opslag en Gpu ‘ s is niet iets wat iedereen kan doen, maar de prijs die u moet betalen voor de nieuwe Mac Pro zal iemand inhuren voor het uitvoeren van een upgrade uitvoert op een computer goedkoop lijken.

Zou ik het kopen van een ‘modulaire’ Mac Pro?

Ik moet toegeven dat mijn probleem met dit komt neer op hoe begaan van Apple is het design. Ik bedoel, de bestaande prullenbak Mac Pro is uitgebracht om veel tamtam, maar zodra de eerste buzz was geluwd, het idee verdord op de wijnstok als Apple voornamelijk genegeerd.

Het idee van het kunnen kopen van de upgrade modules is een boeiende, maar zal Apple een update van de modules als de tijd verstrijkt te houden met de veranderende tech, of zal het systeem dienen als een time capsule wat het snijden van rand eruit op het moment van de release? Zal modules uitgebracht in een paar jaar zijn compatibel met de oudere systemen, of zullen ze vereisen een totale upgrade? Als dat het geval is, dankzij de modulariteit is een gimmick en kopers kunnen net zo goed kopen een compleet systeem gebouwd om hun spec in het begin.

Veel vragen en nog zijn er geen officiële antwoorden.

Wat denk je over een ‘modulaire’ Mac Pro? Deel je gedachten onderstaand!

Verwante artikelen:

Vijf manieren Apple reageert op vallen iPhone salesApple zal binnenkort worden blitzing uw iPhone met advertenties, omdat het profitableiOS 12.2 heeft een handige nieuwe tijdbesparende functie voor wanneer uw iPhone of iPad breekt downApple hardware-updates zijn saai, en het bedrijf weet itiOS 13 wishlistHardware is hard: De tech producten die voor de gek gehouden of nagelaten usHow om te stoppen met je iPhone van het bijhouden en bewaren van de locaties van waar u woont, werkt, en visitShould u bang om uw laptop webcam?

Verwante Onderwerpen:

Hardware

iPhone

Mobiliteit

Smartphones

Tablets

iOS