Microsoft Paint er ikke død, får tastatur tilgængelighedsforbedringer

0
34

af Martin Brinkmann on Maj 16, 2019 i Windows – Ingen kommentarer

Microsoft Paint er død? Ikke rigtig. Microsoft har forsøgt at etablere en omarbejdet version af Microsoft Paint, kaldet Maling 3D på Windows-10 til at erstatte de så-deprecated Microsoft Paint i sidste ende.

Virksomheden fjernet afskrivninger status fra Microsoft Paint for nylig igen. I går, Microsoft afslørede, at det tilføjet nye tastatur indstillinger for tilgængelighed til det klassiske Paint programmet. Disse giver brugerne mulighed for at køre handlinger ved hjælp af tastaturgenveje.

Microsoft Paint understøtter tastatur genveje til bestemte funktioner, der allerede er: brug Ctrl+ eller Ctrl – for at ændre pensel størrelse, Ctrl-v for at ændre størrelsen på og skævt, eller tryk på Ctrl-F for at få vist menuen File.

De nye genveje, der giver brugerne fuld kontrol over Maling funktionalitet. Med andre ord, det er muligt kun at bruge tastaturet i Microsoft Paint går fremad.

Microsoft har planer om at indføre ændringer i den kommende Maj 2019 Opdatering til Windows 10. Udbygningen af den opdatering til funktionen til Windows 10 starter i slutningen af Maj 2019, hvis Microsoft ikke ændre tidsplanen.

Microsoft Paint, tastatur genveje

microsoft paint keyboard

Følgende tastaturgenveje er blevet tilføjet:

  • Piletasterne: flytte markøren på skærmen.
  • Ctrl + Piletaster: rulle lærred
  • Space Bar: aktiverer værktøjet.
  • Mellemrumstasten + piletasterne: vælg en del af lærredet. Også Formen Kontrol.
  • Fane (på valg): cyklus gennem 9 kontrolpunkter.
  • Skift + Tab (på valg): cyklus i urets retning.
  • Piletasterne (i udvalg): ændre control point
  • Ctrl + Mellemrum (manipulere udvalg): commit-operationen.
  • Esc (manipulere udvalg): annullere handlingen.

Microsoft bemærker, at Male brugere kan bruge det billede editor ved hjælp af tastaturet. Selskabet har offentliggjort et billede på den Insider Blog, som er blevet oprettet ved hjælp af tastaturet.

Det nye tastatur-genveje til at styre Microsoft Paint med tastaturet er tilgængelighed forbedringer, der vil gavne brugere, der ikke kan bruge en mus. Microsoft bemærker, at det gjorde forbedringer”, at den måde, Maling interagerer med skærmlæsere, som er” så godt som fremhæver dette yderligere.

Afsluttende Ord

Opdateringen viser, at Microsoft Paint er ikke død endnu; der er godt nyt til brugere af programmet, der foretrækker det over den nye Maling 3D program eller tredje-parts applikationer. Om det betyder, at Microsoft Paint, vil forblive en del af Windows 10 fremadrettet fortsat at blive set.

Jeg tror, det er muligt, at Microsoft har en forandring i hjertet, og gjort beslutningen om at holde Maling rundt.

Nu kan Du: bruger du Male? (via Deskmodder)