“Modulære” Mac Pro er løsningen på et problem, som Apple selv har skabt

0
30

I løbet af de sidste par dage, Apple-tech blogs har summet med, hvad der næsten helt sikkert er falske gør for en “modulære” Mac Pro. Det er falsk, fordi den ene grund, at denne mytiske Mac Pro er proppet med super-banebrydende komponenter såsom DDR5 (som endnu ikke har set kommercielle udgivelse), PCIe-4 slots, og noget stakåndet henvist til som en “Apple X2 accelerator.”

Så ja, det er en fake. Men hvorfor er folk så glade for ved en “modulære” Mac Pro i første omgang?

Skal læs: iOS 12.3: Hvordan du holder din iPhone sikker mod hackere og snoopers

Det er fordi et modulopbygget Mac Pro er løsningen på et problem, som Apple selv var i det mindste delvist ansvarlig for at skabe.

Tænke på den gamle stationære PC. Dette var indbegrebet af modulære system. Du kan smide forskellige dele på det og opgradere det med off-the-shelf dele.

Livet var let.

Derefter selskaber – Apple er en, der banede vejen – begyndte at proppe PC-komponenter i mindre og mindre systemer, og derefter begyndte at integrere separate komponenter på en enkelt bord, hvilket gør opgradering af visse aspekter af et system, der er umuligt.

Og det kulminerede med den moderne all-in-one system, som systemer, såsom Apple iMac, iMac Pro er nok den mest kendte.

Men nu er Apple kommer fuld cirkel det ser ud, og ønsker at gå tilbage til et modulært design igen.

Men kan du være garanteret, at den nye Mac Pro vil ikke være modulære i den traditionelle forstand. Snarere end at være i stand til at gå til din foretrukne dele leverandører og købe komponenter der skal installeres, er du nødt til at købe færdige – og ingen tvivl om, beroligende dyre – proprietære moduler til at skabe en stacking system, hvor du kan tilføje mere lagerplads, Gpu ‘ er, og flere i/O.

Mens jeg er sikker på, at den nye Mac Pro vil være smuk, let at bruge, være en performance, dyr, arbejde usædvanligt godt – og dyrt – det er i det væsentlige en løsning på et problem, som Apple selv har skabt. Jeg mener, sørge for, at tilføje opbevaring og Gpu ‘ er, er ikke noget alle kan gøre, men den pris, du vil betale for den nye Mac Pro vil gøre at ansætte nogen til at udføre en opgradering på en computer, synes billigt.

Ville jeg købe en “modulære” Mac Pro?

Jeg må indrømme, at mit problem med dette kommer ned til, hvor der er begået Apple design. Jeg mener, at den eksisterende skraldespand Mac Pro blev frigivet til stor ståhej, men når den første buzz havde lagt sig, tanken hen på de vine, som Apple eller mindre ignoreret det.

Tanken om at være i stand til at købe opgradere moduler er dragende, men vil Apple være en opdatering af moduler som tiden går til at holde trit med de skiftende tech, eller vil systemet fungere som en tidskapsel, hvad banebrydende så ud på tidspunktet for udgivelsen? Vil moduler udgivet i et par år være kompatibel med ældre systemer, eller vil de kræve en total opgradering? Hvis det er tilfældet, modularitet er en gimmick, og købere, kan man lige så godt købe et komplet system, der er bygget til deres spec i begyndelsen.

Masser af spørgsmål, og som endnu er der ingen officielle svar.

Hvad synes du om en “modulære” Mac Pro? Del dine tanker nedenfor!

Se også:

Fem måder, hvorpå Apple reagerer på at falde iPhone salesApple vil snart være blitzing din iPhone med annoncer, fordi det er profitableiOS 12.2 er et praktisk nyt tidsbesparende funktion, når din iPhone eller iPad pauser downApple hardware opdateringer er blevet kedeligt, og virksomheden kender itiOS 13 wishlistHardware er svært: tech produkter, der narret eller undladt usHow at stoppe din iPhone fra tracking og lagring af de steder, hvor du bor, arbejde, og visitShould du være bange for din laptop webcam?

Relaterede Emner:

Hardware

iPhone

Mobilitet

Smartphones

Tabletter

iOS