Du kan återigen köpa en Chromecast på Amazon

0
32

Chromecast Ultra Chromecast Ultra

Det är en Festivus mirakel. Båda modellerna av Googles Chromecast — den lysande lilla dongeln som gör det super enkelt (och ganska billigt) för att direktuppspela endast om något från en telefon till en tv — återigen som anges på Amazon. Detta följer många månader i online detaljhandeln skärselden som Amazon och Google har fortsatt med sin lilla fejd, som konkurrenter ibland brukar göra.

Om du av någon anledning har missat vad all uppståndelse handlar om, det är Den här: Chromecast protokoll kan du ta en video från YouTube eller Chrome eller någon som stöds app på Android-eller iOS-eller i en stationär förekomst av Krom och streama den till din TV. Dongeln faktiskt gör allt arbete — telefonen bara pekar i rätt riktning.

Och det är en ganska låg kostnad strävan också. Den senaste modellen av Chromecast är bara $35 och toppar på 1080p-upplösning. (Om det nu kan hantera 60 bildrutor per sekund, så det är en sak.) $69 Chromecast Ultra tar det upp till 4K-upplösning och är den vi rekommenderar att du köper om du vill vara lite mer med framtiden i åtanke.

Betyder allt detta att Google och Amazon har kysst och gjorde upp? Vi får väl se. Amazon Fire TV fortfarande inte har inbyggt stöd för YouTube, som förutom att vara mer än lite löjligt är fortfarande en ganska stor svart märke på det som en streaming-plattform. Och du kan fortfarande inte Chromecast Amazon Prime Video, vilket är förbannat irriterande. Så det finns fortfarande lite dagsljus mellan de två företagens organ som den här dansen fortsätter.

Se Chromecast Ultra på Amazon
Se Chromecast på Amazon