Uden PC: Lenovo ‘ s ambitiøse plan for den fremtidige databehandling

0
28
lenovo-profile-header.jpg

Billede: Lenovo

Hvor ofte har du læst, at PC ‘ en er død eller døende? Mange gange, ingen tvivl om det. Men det er en god satsning, at den pågældende artikel er skrevet på et tastatur, der er knyttet til en traditionel stationær eller bærbar PC, snarere end tappet ud på en tablet eller smartphone, eller dikteret til et smartwatch eller en smart højttaler.

Selvfølgelig, salg af ‘post-PC’ enheder, der har spist i de traditionelle Pc ‘ er i de seneste år, men det ser ud som om der vil være plads til enheder med et tastatur og en mus, en anstændig størrelse skærm og lokale processorkraft til et godt stykke tid endnu.

Som Lenovo ‘ s formand og administrerende DIREKTØR Yang Yuanqing fortalte ZDNet i Beijing: “Dette er stadig en $200 milliarder industri — hvis du forsøger at finde en anden $200 milliarder industri, det er ikke nemt.”

Sikker nok, Lenovo er stor i Pc ‘ er, der leverer over tre fjerdedele af sin omsætning, og har for nylig vendte sin smartphone gruppe til rentabilitet.

Næste i rækken til den turnaround behandling er den data-center-gruppen, som har oplevet en tocifret vækst i omsætningen i de seneste fem kvartaler, men har endnu til at gøre en fortjeneste. Så kan Lenovo samle Pc ‘ er, smartphones og data, som center til en samlet strategi?

Resten af denne eksklusive ZDNet funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for ZDNet og TechRepublic medlemmer. Holde læsning, skal du blot downloade hele Lenovo historie som en gratis e-bog (gratis registrering påkrævet).

Editor ‘ s note: Charles McLellan besøgte Beijing høflighed af Lenovo.

Relaterede Emner:

Mobilitet

Datacentre

Hardware

Bærbare computere

Anmeldelser

Kunstig Intelligens