Windows-10 versjon 1903: fjernet og avverget funksjoner

0
34

av Martin Brinkmann Mai 23, 2019 i Windows – Ingen kommentarer

Windows-10 versjon 1903, Kan 2019 Oppdatering, har vært ute for et par dager. Microsoft publiserte en liste over Windows-10 versjon 1903 funksjoner som den fjernet, vil fjerne snart, eller er ikke lenger å utvikle.

Selskapet gjorde det samme for tidligere Windows-10-funksjonen oppdateringen utgivelser. Du kan sjekke ut listen over er fjernet og avverget funksjoner i Windows-10 versjon 1809 og Windows-10 versjon 1803 ved å følge lenkene.

Listen er for kort, særlig hvis du sammenligner det å fjernet og avverget funksjoner i de tidligere versjonene. Det er heller ingen kontroversielle funksjonen for fjerning eller nedgradering som Hjemmegruppe funksjonen for fjerning i April 2018 Oppdatering.

Fjernet funksjoner

windows 10 1903 feature removed deprecated

Det er uklart hvor populære de fjernet eller endret funksjonene er. Hvis jeg skulle gjette, ville jeg si ikke særlig med tanke på at Windows Mobile er egentlig ikke en ting lenger. XDDM ser ut til å være støttet i denne versjonen, som det ikke har blitt fjernet i henhold til Microsofts beskrivelse.

FeatureDetails
XDDM-basert ekstern display driver Remote Desktop Services bruke en Windows Display Driver Model basert Indirekte Display Driver for enkelt økt eksterne skrivebord som starter med Windows, 10-versjonen 1903. Støtte for Windows 2000 Display Driver Model basert ekstern skjerm drivere vil bli fjernet i fremtidige versjoner.
Skrivebordet meldinger-appen ikke tilbyr meldinger sync Sync-funksjonen på skrivebordet meldinger-programmet, som brukes til å synkronisere SMS-meldinger som er mottatt fra Windows-Mobil med den stasjonære PC-en, har blitt fjernet.

Deprecated funksjoner

Windows to Go er ikke lenger i aktiv utvikling, sannsynligvis fordi det aldri egentlig tatt på. Windows-brukere kan fortsatt bruke noe som WinToUSB å skape til å gå Windows-installasjoner om.

FeatureDetails
Oppgavelinjen roaming-innstillinger Microsoft har planer om å deaktivere oppgavelinjen roaming-innstillinger i en fremtidig utgivelse, det er ikke lenger i aktiv utvikling.
Wi-Fi WEP-eller TKIP Windows-10 vil vise en advarsel når du kobler enheten til et Wi-Fi-nettverk ved hjelp av WEP-eller TKIP. Disse er vurdert som usikre. I fremtidige utgivelser, forbindelser til disse nettverkene vil ikke lenger støttet.
Windows To Go Windows to Go er død fordi det ikke støtte for funksjonen oppdateringer og krever en bestemt type USB at mange Produsenter ikke støtte lenger.
Skrive ut 3D-app Skrive ut 3D er erstattet av 3D Builder for å skrive ut 3D-objekter.