Akamai doelen IoT apparaten met de lancering van de IoT Rand Sluit

0
16

De Opkomst van de Industriële IoT
Infrastructuur over de hele wereld worden met elkaar verbonden via sensoren, machine learning en analytics. ZDNet onderzoekt de opkomst van de nieuwe leiders in de industrie IoT (IIoT) en case studies die wijzen op de lessen die zijn geleerd uit de productie IIoT implementaties.

Akamai gelanceerd IoT Rand Connect, een dienst die is gericht op het aansluiten van het Internet van de dingen einde punten en toepassingen.

In Akamai ‘ s eerste kwartaal, meldde het bedrijf een omzet van $707 miljoen, een stijging van 6% ten opzichte van een jaar geleden, met een winst van 65 cent per aandeel.

Gerelateerd:

Vijf industrieën die het meest beïnvloed zullen worden door 5GWhat is 5G? Alles wat je moet weten over de volgende generatie van draadloze technologyThe Industriële Internet der Dingen: Een gids voor implementaties, leveranciers en platformsSurvey: Industriële IoT implementatie thrivingFree PDF te downloaden: de Opkomst van De Industriële IoTWhat is de IIoT? Alles wat u moet weten over de Industriële Internet van ThingsHow IoT de vierde industriële revolutionYour gids naar de top IIoT bedrijven

Verwante Onderwerpen:

Netwerken

Digitale Transformatie

Big Data Analytics

CXO

Innovatie

Cloud