Akamai mål IoT-enheder med lanceringen af IoT-Edge-Forbindelse

0
26

Den Stigende Industrielle IoT
Infrastruktur rundt om i verden er ved at blive knyttet sammen via sensorer, machine learning og analytics. ZDNet undersøger fremkomsten af nye ledere i industrielle IoT (IIoT) og case-studier, der fremhæver erfaringerne fra produktion IIoT installationer.

Akamai lanceret IoT Edge Forbindelse, en tjeneste, der er rettet mod at forbinde Internet af ting, end-point og-applikationer.

I Akamai første kvartal, at selskabet rapporterede en omsætning på $707 millioner, op til 6% fra et år siden, med en indtjening på 65 cents per aktie.

Relateret:

Fem brancher, der vil blive mest berørt af 5GWhat er 5G? Alt hvad du behøver at vide om den næste generation af trådløse teknologier, Industrielle Internet of Things: En guide til installationer, leverandører og platformsSurvey: Industriel IoT implementering thrivingFree PDF download: Den Stigende Industrielle IoTWhat er IIoT? Alt, hvad du behøver at vide om den Industrielle Internet af ThingsHow IoT vil drive den fjerde industrielle revolutionYour guide til de bedste IIoT virksomheder

Relaterede Emner:

Netværk

Digital Transformation

Big Data Analytics

CXO

Innovation

Cloud