Akamai mål IoT enheter med lanseringen av sakernas internet Kanten Ansluta

0
25

Ökningen av Industriell sakernas internet
Infrastruktur runt om i världen är att vara förenade med varandra via sensorer, maskininlärning och analytics. ZDNet undersöker uppkomsten av nya ledare i industriell IoT (IIoT) och fallstudier för att belysa erfarenheterna från produktion IIoT distributioner.

Akamai lanserade IoT Kanten Ansluta, en tjänst som syftar till att ansluta Internet of things slutpunkter och applikationer.

I Akamai första kvartalet har bolaget redovisade intäkter på $707 miljoner kronor, en ökning med 6% från ett år sedan, med en vinst på 65 cent per aktie.

Relaterade:

Fem branscher som kommer att påverkas mest av 5GWhat är 5G? Allt du behöver veta om nästa generation av trådlösa technologyThe Industriell Internet of Things: En guide till distributioner, leverantörer och platformsSurvey: Industriell IoT distribution thrivingFree PDF ladda ner: Ökningen av Industriell IoTWhat är IIoT? Allt du behöver veta om Industriell Internet ThingsHow IoT kommer att driva den fjärde industriell revolutionYour guide till de bästa IIoT företag

Relaterade Ämnen:

Nätverk

Digital Omvandling

Big Data Analytics

CXO

Innovation

Cloud