Apple bracht $10.000 voor het repareren van zijn MacBook Pro. Er was niets mis met het

0
51
01-apple-macbook-pro-15-inch-2018.jpg

Geen sla je de helderheid van het scherm uit te schakelen. De Pro kan donker voor een zeer lange tijd.

×

01-apple-macbook-pro-15-inch-2018.jpg

Het is waarschijnlijk dat, wanneer historici terug te kijken op het Koninkrijk van Apple, dat de recente versies van de MacBook Pro en de MacBook Air zal gaan als een van Apple ‘ s grootste nonsenses.

Ik heb mijn eigen toetsenbord problemen met mijn MacBook Air, minder dan zes maanden oud.

Echter, een verhaal aangeboden door fotograaf en ontwikkelaar Greg Benz kan echt geven u de bochten, hoe deze bereikt de diepten het deed. Of, misschien, de hoogten.

Het lijkt erop dat zijn 2018 MacBook Pro had een terugkerend probleem. Zozeer zelfs dat zijn Pro onderging vier complete mislukkingen.

Zoals hij het omschrijft: “De eerste twee moederbord vervanging leek vreemd, maar ik kreeg een compleet nieuwe laptop van Apple op de derde mislukking. Net zoals vroeger, het scherm was puur zwart na het klikken op de power knop en er was een kleine ventilator geluid. De enige andere aanduiding dat er iets in leven was, was dat de machine toch een hoorbare deurbel bij het inpluggen in de kracht en de capslock-toets licht kan worden in-en uitgeschakeld.”

Dit is duidelijk boos Benz. Ik vermoed dat het zou rijden de meeste mensen met dementie. Je zou denken dat iemand bij Apple zou worden gedreven demente door het bedrag van vervanging geld dat lijkt te zijn besteed hier:

“Dus na het verliezen van ongeveer twee weken van mijn tijd, >$10.000, – in de Apple-garantie reparaties (twee logic boards, nieuwe kabels, en een volledige vervanging van een >$7,000 computer), het oplossen van input van verschillende Apple-Genieën, niveau 1 en 2 van de technische ondersteuning van Apple Corporate, diagnostische tests in de Apple Store en diagnostische tests tweemaal in de Apple reparatie-inrichting in Texas; wat was de wortel probleem?”, zegt Benz, weten hoe om te hangen met een cliff hanger.

Hij lijkt, ziet u, om te worden gemaakt van een bepaald ingewanden. Hij ging nog een Apple Genius en dit bleek waar te zijn bijnaam. Of, misschien, hij stopte en dacht dat het een beetje langer dan zijn collega-experts.

Ziet u, hij gediagnosticeerd was er niets mis met de Benz MacBook Pro. Het probleem is, als je het zo wilt noemen, was dat de helderheid van het scherm was helemaal uit.

Uitgelegd Benz: “Hij gebruikt de zaklamp functie op zijn telefoon om te schitteren op de laptop het scherm en kon een kleine cirkel waar uw login avatar zou laten zien (en dit was ongelooflijk moeilijk te zien). Het blijkt dat het scherm pixels worden geupdate, zelfs wanneer de achtergrondverlichting is uitgeschakeld (tenminste als de clamshell open is). Maar ook bracht hij een goede 20+ minuten proberen andere dingen voordat hij dacht om dat te doen.”

Benz begrijpt zijn verhaal is grappig. Hij doet, hoewel, bedelen voor verzachtende omstandigheden. Het lijkt erop dat als je opstart van je Pro, wordt het op in de stand die u het laatst verliet. Dus, als u zich de helderheid van het scherm af, dat is hoe het zal wakker worden.

Als u wilt krijgen gaat, dient u in te loggen. Maar hoe in te loggen op als uw scherm donker is? En hoe zou een Apple Genius weten dat dit het probleem zou kunnen zijn?

Er is geen punt te bereiken voor de helderheid controle op de touchbar. Dat zegt Benz, werkt niet totdat u zich in.

Maar wacht, ik hoor je huilen. Waarom werd Benz uit te schakelen zijn de helderheid van het scherm? Omdat hij haken zijn Pro-up naar een externe monitor.

En, oh, had niemand bij Apple ooit gedacht dat zoiets als dit zou gebeuren?

Als Benz pijnlijk en zorgvuldig aangelegd, externe monitoren zijn uitgeschakeld tijdens het starten en inloggen. Een extern toetsenbord lijkt niet-functioneel.

Natuurlijk Benz punten iets van een vinger bij Apple: “Apple handleidingen voor probleemoplossing zijn verouderd. Ze doen niet mee dat als u een firmware-wachtwoord op een T2 Mac, kunt u niet herstellen KINDERWAGEN zoals verwacht en daardoor niet in het oplossen van de helderheid van het scherm problemen op deze manier. U kunt ook geen diagnose uitvoeren door het zwarte scherm. En ten slotte, moeten ze waarschijnlijk vragen de gebruikers om te proberen om in te loggen blind wetende dat deze lijst van tekortkomingen boven. [Opmerking die ik gebruik en adviseer firmware wachtwoorden voor de beveiliging van redenen, waaronder het uitschakelen van een dief met de mogelijkheid van het uitschakelen van ‘Zoek mijn Mac’ – door gewoon het vasthouden van een paar toetsen kunnen worden gekozen tijdens het opstarten.]”

Bent u benieuwd of er misschien een oplossing, een oplossing die is iets beter dan het gooien van je MacBook Pro tegen een muur.

Benz biedt die u zich kunt aanmelden blind: “Typt u de eerste letter van uw login naam, klik op <enter> en typ u uw wachtwoord om succesvol te loggen.”

Nou, ik nooit. Nee, ik heb echt nooit, als ik nooit zou denken om mijn helderheid van het scherm uit te schakelen.

Uiteraard heb ik contact opgenomen met Apple om te zien hoe het voelde om over dit verhaal van de meedogenloze Benz pijn. Ik zal werken, moet ik horen.

Never mind Benz blind login, echter. Bewonder zijn blinde loyaliteit aan Apple.

Zijn uitspraak: “ik ben teleurgesteld in het niveau van de support hier en voelde de steek gelaten/verlaten tijdens een aantal van de klantenservice interacties. Maar ik blijf bij mijn oorspronkelijke review, dit is een uitstekende computer-en weer vertrouwen in het volledig onderschrijven het voor fotografen.”

En ergens, marketing managers bij concurrerende laptop bedrijven schreeuwde.

Apple

5 redenen ben ik niet sorry ik heb mijn Mac mini en niet wachten op de nieuwe Mac Pro

iPad Pro vs Surface Pro 6: Kan een tablet-laptop hybride echt vervangen van je portable PC?

Je bent wat je eet: 10 bedrijven (Apple opgeslokt in het afgelopen jaar

Vergeet MacOS: De iPad is nu Apple ‘ s mobile computing de toekomst

iOS 13 zou kunnen hebben voor de gezondheid en fitness tools die ik eigenlijk nodig heb (CNET)

Is het mogelijk om te vertrekken van het Apple-ecosysteem? (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Mobiliteit

iPhone

Hardware

Smartphones

Tablets

iOS