Cybersecurity: det er Internet af Ting enheder, der er mest ramt af hackere

0
18

Er tingenes internet security standarder rundt om hjørnet?
Var Fint, CEO og co-founder i NanoLock Sikkerhed, og Tonya Hall drøfte de bedste måder at beskytte IoT-enheder.

Internet-tilsluttet sikkerhed kameraer, der tegner sig for næsten halvdelen af Internet af Ting enheder, der er kompromitteret af hackere selv som private hjem og virksomheder fortsætter med at tilføje disse og andre tilsluttede enheder til deres netværk.

Forskning fra cybersecurity selskab SAM Problemfri-Netværk fundet, at overvågningskameraer udgør 47 procent af sårbare enheder, der er installeret på hjemme-netværk.

I henhold til de data, den gennemsnitlige AMERIKANSKE husholdning indeholder 17 af intelligente enheder, mens de Europæiske hjem, er et gennemsnit af 14 enheder, der er sluttet til netværket.

SE: Cybersikkerhed i en tingenes internet og mobil verden (ZDNet særlige rapport) | Download rapporten som PDF (TechRepublic)

Men mens antallet af tilsluttede enheder varierer i omfang fra computere og smartphones til smart-tv-apparater og køkkenmaskiner, det er sikkerhed kamera systemer, som er det mest hackede IoT-enheder.

Mange af disse angreb kan omgå sikkerheden af billige modeller med IP-kamera – med mange af disse low-cost enheder, der er baseret på en lignende plan, hvilket betyder, at hvis en sårbarhed er fundet i et, kan det også virker mod andre modeller.

“Den mest alvorlige angreb mål-IP-kameraer. Det føles, at folk ikke at investere i de bedste state-of-the-art sikkerhed kameraer, som kan koste hundredvis af dollars – så de kan købe det billigere,” Omri Mallis, chief product architect hos SAM Sømløst Net fortalte ZDNet. “Disse er meget sårbare enheder,” tilføjede han.

Smart hubs og network-attached storage-enheder, der er den næst mest sårbare enheder, hævder den forskning, der tegner sig for 15% og 12% af de-hacket-enheder hhv. Printere, smart Tv og IP-Telefoner er også fælles angrebsvinkler for en vellykket hacks.

Mange enheder, tingenes internet har været kendt for at have sårbarheder, som giver angriberne mulighed for at få fjernadgang til eller kontrollere dem fra internettet, mens nogle få har vist sig at have svage passwords, der ikke kan ændres. I worst-case scenario, enheder vil blive fundet til at have begge dele.

Uanset svaghed i den enhed, der er en sårbar IoT produkt, der potentielt kan give hackere med en let vej ind i andre enheder, der er sluttet til netværket.

“Du tror måske, ingen bekymrer sig om dit smart-TV, men når det er tilsluttet til din computer, hvor du har alle dine data og legitimationsoplysninger, alle af en pludselig bliver det en interesse,” Sivan Rauscher, medstifter og CEO for SAM Sømløst Net fortalte ZDNet.

SE: Hvad er tingenes internet? Alt, hvad du behøver at vide om Internet af Ting lige nu

Tal fra den sikkerhed, virksomheden tyder på, at den gennemsnitlige enhed er målet for et gennemsnit af fem angreb per dag, med midnat den mest almindelige tidspunkt for angreb for at blive henrettet – det er sandsynligt, at der på denne tid af natten, vil brugere være i søvn, og ikke er opmærksom på enheder, så der vil ikke være vidne til en eksplosion af besynderlig adfærd.

Mens internationale organer som Eu og regeringerne i flere lande, herunder storbritannien og Usa, i gang med at undersøge og afhjælpe truslen fra usikre IoT-enheder, Rauscher argumenterer for, at der skal ske mere – og snart.

“Vi har brug for en dybtgående og løbende undersøgelser for at forstå, hvor de svagheder kommer fra. Den kommende regulering og regeringens politik på IoT og enheder, der er sluttet skabe yderligere opmærksomhed på problemet, men det er ikke nok,” sagde hun.

MERE OM IoT, OG CYBERSECURITY

Tingenes internet security: Hvorfor det vil blive værre før det bliver bedre, Hvordan du sikrer din IoT-enheder fra botnets og andre trusler, TechRepublictingenes internet security advarsel: Din hacket enheder bliver brugt til it-kriminalitet, siger FBIIoT-angreb bliver værre endnu — og der er ingen, der lytter CNETIIoT sikkerhed: Hvorfor er det spørgsmål, hvorfor det skal være meget bedre

Relaterede Emner:

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre