Hoe haal je het beste uit een Apple Genius en het AppleCare garantie en geld besparen

0
22
img-1675h.jpg

Onthoud mijn slecht sloeg-up MacBook Pro? Het is terug, en werken zo goed als nieuw na een tedere zorg van de Genieën op mijn lokale Apple Store.

Het proces heb ik geleerd hoe ik het beste te halen uit zowel de Genieën bij Apple, de AppleCare-garantie, en in het proces van geld besparen.

Moet lezen: In een Google Titan Bluetooth-beveiliging-toets

Hier is hoe het beste te halen uit AppleCare:

De documentatie te lezen, en te weten wat gedekt is en wat niet.Houd de seriële getallen en datums u heeft AppleCare in een document dat gemakkelijk bereikbaar is in geval van schade dat maakt uw apparaat dood of het serienummer onleesbaar is.Als u twijfelt of het apparaat is bedekt — of, indien de schade is gedekt — ofwel een Genie afspraak in de Apple Store of Apple Ondersteuning voor een gesprek.Leg het probleem of de klacht zo gedetailleerd mogelijk. Als het probleem is willekeurig, proberen om een overzicht van de stappen te maken.100% eerlijk over eventuele beschadiging van het apparaat opgelopen. Lieg niet. Apple zal het weten.Wees geduldig met Apple. Niet schreeuwen of een gedoe. De mensen proberen je te helpen, en zal normaal gesproken gaan de extra mijl om een klant tevreden.

Hier zijn mijn tips om het beste uit uw bezoek aan een Apple Genius:

Het maken van een afspraak. Niet alleen lopen in de verwachting te worden gezien.Vergeet niet om uw apparaat, samen met alle relevante accessoires, met je (ik zag twee mensen komen voor de Genius afspraken hebben vergeten hun apparaat!).Turn up ongeveer vijf minuten te vroeg en laat een medewerker weten dat je er bent.Leg het probleem of de klacht zo gedetailleerd mogelijk. Als het probleem is willekeurig, proberen om een overzicht van de stappen te maken.Als er meerdere problemen, vergeet niet om ze op te voeden alle. Verwacht niet dat Apple om je gedachten te lezen of een steek.Vraag als het apparaat is onderworpen aan een ruil of verlenging van de garantie-programma ‘ s, hetzij voor het probleem dat u ondervindt, of een ander probleem. Kan net zo goed doden van twee of meer — problemen met een enkel bezoek.100% eerlijk over eventuele beschadiging van het apparaat opgelopen. Lieg niet. Apple zal het weten.Wees ervan bewust dat je zou kunnen hebben om uw apparaat met Apple voor het repareren en terug te keren naar het verzamelen van deze op een latere datum.Wees geduldig. Ik heb gemerkt dat degenen die geduldig en beleefd heb beter van dienst zijn.

Goed geluk!

Heb je bezocht een Apple Store onlangs voor een reparatie? Wat was jullie ervaring? Laat het me hieronder weten!

Zie ook:

Apple ‘ s prijzen zijn nu gewoon dom, en we hoeven alleen maar onszelf te blameAMD plaagt $749 16-core ‘mainstream’ Ryzen chipHow om te wissen van uw iPhone RAMThe donkere kant van de WWDC 2019 keynoteiOS 13 en iPadOS: Zal uw iPhone of iPad draaien?De volgende iPhone zou kunnen lenen van een handige Samsung en Huawei featureiOS 12.3: iPhone tips en tricksiOS 12.3 het ledigen van uw iPhone batterij snel? Hier is wat je moet doHas uw iPhone of iPad gestopt met opladen? Check dit eerst!

Verwante Onderwerpen:

Hardware

iPhone

Mobiliteit

Smartphones

Tablets

iOS