Hvordan CIO mistet kontrol: Hvorfor cloud computing og millennials har fået tech-chefer running scared

0
22

8 måder at holde din bedste medarbejdere glade og motiverede
CIO Strategier: at sikre, at dine bedste medarbejdere bliver hængende handler om mere end blot penge.

For it-chefer, at de overordnede tal er overraskende, at næsten to tredjedele (64%) af de organisationer, der nu gør det muligt for teknologi til at være lykkedes uden for IT-afdelingen.

Denne dynamiske situation skaber en manglende klarhed og hjælper med at forklare, hvorfor mange digitale ledere er ikke involveret i business-ledede IT-beslutninger. Som flere slutbrugere tage at bruge teknologi i deres egne hænder, mange it-chefer er nu fast mellem at være operationelt orienterede IT-chefer og bliver sandt ændre agenter, der hjælper virksomheden med at levere værdi fra teknologi.

“Det er, når vi er i øjeblikket – hvis du ser på digitale ledere lige nu, de har en afgrund til at hoppe. Mange it-chefer sidder fast i, at halvvejs hus lige nu, men de kan ikke blive der – hvis de gør, vil de blive overset,” siger Bates.

Så den nye forskning billede for it-chefer er blandet i bedste fald. Nogle bliver afvist, når det kommer til input på teknologi købe beslutninger. Andre finder sig selv i en kamp om magten med Cdo ‘ er og CTOs, never mind, Økonomidirektører og CMOs. Men det er ikke alle dårlige nyheder – og håber, der kommer i form af langsigtede forretningsmæssige problemer, der opstår fra circumnavigating CIO.

Organisationer, der ikke formelt omfatter it-chefer i erhvervslivet-som led DET afgørelser, der er dobbelt så tilbøjelige til at have flere sikkerhedsmæssige områder, som er udsat end dem, der høre DET. De er også 23% mindre tilbøjelige til at være “meget eller ekstremt effektive” på at opbygge kundernes tillid med teknologi, og 9% mere tilbøjelige til at have været ramt af en større cyberattack i de seneste to år.

Det bedste it-chefer vil bruge deres indflydelse til at hjælpe virksomhederne med at overvinde disse problemer. Snarere end at være kontaktpunkt for alle DET afgørelser, it-chefer vil bruge deres viden til at hjælpe virksomheden udnytte den teknologi, investeringer, det gør. Succesfulde it-chefer i fremtiden vil være kundeorienteret ledere med en ekspertise i styring og en besættelse af at skabe sagens natur sikker produkter og tjenester.

“Den vigtigste forskel er, at CIO i fremtiden er nødt til at være stærkt samarbejde,” siger Bates. “Jeg kan se, CIO i fremtiden, som en service leader – de vil ikke bygge en len; i stedet, de vil køre værdi og ønsker at sætte DET i hænderne på de mennesker, der rent faktisk skaber værdi for virksomheden.”

CIO survey and shadow IT

Næsten to tredjedele (64%) af de organisationer, der nu gør det muligt for teknologi til at være lykkedes uden for IT-afdelingen.

Billede: 2019 Harvey Nash/KPMG CIO Undersøgelse

CXO

De reelle omkostninger og ROI af gennemførelsen af AI i virksomheden

AI og big data vs etik: Hvordan sørg for, at din artificial intelligence-projekt er på vej den rigtige vej

Økonomidirektører satser stort på AI, machine learning, robotteknologi automatisering som virksomhed går digitale

IT-strategi: at Lære fra eksperimenter med nye teknologier

Hvordan til at blive en CIO: 4 tips til fagfolk fra enhver baggrund (CNET)

Funktion sammenligning: e-Mail marketing software og-tjenester (Tech Pro Forskning)

Relaterede Emner:

Cloud

Digital Transformation

Innovation

Thought Leadership

Tech-Branchen