Oracle lancerer Exadata X8 med automatisk indeksering, performance forbedringer

0
38

Oracle Exadata Database Machine X8 med en opdatering, der bruger machine learning til at tune Oracle Selvstændig Database og automatisk indeksering.

Exadata er en del af Oracle ‘ s plan om at udbrede sin egen Database og overbevise virksomhederne til at bruge konvergeret infrastruktur til at konsolidere sig. Exadata er populære inden for brancher som finans, detail-og telekommunikation.

Steve Zivanic, vice president for Oracle ‘ s konvergeret infrastruktur og cloud business group, sagde den seneste version af Exadata er designet til at automatisere opgaver såsom patching, indeksering og administrative opgaver.

Datalagring: Alt, hvad du behøver at vide om nye teknologier

Ifølge Zivanic, Exadata primære konkurrence er x86 konvergeret infrastruktur systemer, der kører på Linux, Red Hat og VMware samt IBM Power og Netezza.

“Virksomheder indser, at de kan konsolidere ned til Exadata, som er bygget til formålet for Oracle database,” sagde han.

Den største tilføjelse til Exadata X8 er Automatisk Indeksering, som lærer og melodier databasen, på baggrund af brugsmønstre. Funktionen forbedrer ydeevnen, og eliminerer manuel tuning. Andre tilføjelser omfatter:

Automatiseret overvågning af ydeevne, som kombinerer kunstig intelligens, Oracle ‘ s erfaringer og bedste praksis for at finde årsager til problemer. De nyeste Intel Xeon-processorer og PCIe NVME flash-teknologi.En 60% performance bump i forhold til Exadata X7.Udvidet storage server priser for opbevaring ældre, arkiv og data. Hybrid søjleformet kompression og en fælles model for sikkerhed med kryptering på tværs af niveauer.

Mere:

Oracle kan stå over for udfordringer, overflytning af kunder til cloud, siger surveyOracle beats Q3 skøn, tilføjer omkring 4.000 Selvstændig Database trialsOracle kan stå over for udfordringer, overflytning af kunder til cloud, siger surveyLarry Ellison leverer Oracle ‘s næste selvstændig database værktøj, mere AWS trash talkAmazon’ s skifte fra Oracle: Werner Vogels gør en show-and-tell

Relaterede Emner:

Big Data Analytics

Cloud

Innovation

Tech og Arbejde

Samarbejde

Udvikler