Python ontwikkelaar, gegevens wetenschapper of DevOps: Die tech banen betalen beste?

0
20

Populaire Python is ingesteld om te vreet C en Java
Python ‘ s van de beklimming blijft onder de ontwikkelaars van de software, ondersteund door de bruikbaarheid vergeleken met Java en C.

De mogelijkheden om te werken in technische buiten de hoofdstad blijven groeien, volgens een nieuw rapport met een opsomming van de meest in-demand tech banen, samen met de salarissen en de beste steden voor ontwikkelaars om in te werken.

‘Software-ontwikkelaar,’ was de meest voorkomende tech job geadverteerd, met ruim 130.000 vacatures van vorig jaar en een gemiddelde salaris van £39,430, of € 55,000 in Londen, volgens de gegevens gepubliceerd door de overheid de Digitale Economie in de Raad.

‘Front-end developer is het tweede meest voorkomende rol, vermeld meer dan 30.000 keer met een mediaan VERZENDING salaris van ruim £35,000 of € 50.000 in Londen. ‘HET systeem-architect’ was de best betaalde job op de lijst, commandant van een salaris van £77,500 in Londen en een mediaan betaalt pakket van € 63,000 overall, gevolgd door ‘DevOps ingenieur’ met een £67,500 salaris in de hoofdstad.

ZIE: Zes in-vraag programmeertalen: Aan de slag (gratis PDF)

Het rapport wordt ook opgemerkt dat tech banen groeien buiten de hoofdstad, als steden als Sheffield, Leeds, Manchester en Cardiff zijn het ontwikkelen van hun eigen kleinere tech clusters.

In Edinburgh, 48,118 mensen zijn werkzaam in de digitale tech sector, op de bezoldigingen die zijn bijna 15% hoger dan het nationale gemiddelde, terwijl in het Lezen van het equivalent cijfers zijn 100,507 en 8.11%. In Belfast, de digitale tech sector heeft nu 60.000 mensen, met salarissen die 17% hoger dan het nationale gemiddelde.

tech-jobs.png

Het rapport merkte op dat, wanneer de kosten van levensonderhoud in aanmerking wordt genomen, steden als Leeds en Belfast zijn een betere optie dan Londen. Bijvoorbeeld, een data-scientist zou beter werken in Leeds dan in Londen, terwijl de beste plaats voor het vinden van een baan als software-ontwikkelaar of een volledige stapel ontwikkelaar is in Belfast, als de vraag naar technische functies er is een stijging van 120 procent in de afgelopen vier jaar.

Als u op zoek bent voor het werk als analist, Edinburgh is de beste plek om te werken, terwijl een Python ontwikkelaar is het beste af in Glasgow en een IT-systemen architect moet zoeken naar een baan in Cardiff, het rapport beweerde.

Het rapport berekent dat ongeveer 2,1 miljoen mensen werken in de digitale tech sector en aanspraken die in vijf steden van groot-brittannië — Oxford, Cambridge, Lezen, Belfast en Newcastle — meer dan 10 procent van de bevolking is nu werkzaam in de digitale tech-sector. In Cambridge, de helft van de beroepsbevolking is werkzaam in de digitale tech-sector, aldus het rapport.

Er kunnen vele vacatures die er zijn, maar dat betekent niet dat al die rollen worden steeds snel gevuld: een andere set van gegevens suggereert dat software engineers, senior programmeurs en back-end ontwikkelaars zijn onder de tech professionals die zijn het moeilijkst te werven in het verenigd koninkrijk.

Ontwikkelaar

Hoe een voormalig Apple leiden de plannen om ontwikkelaars sleutel tot security-oplossingen (TechRepublic)

Swift, Apple ‘ s taal van uw keuze, krijgt een belangrijke vernieuwen

Dit zijn de meest onveilige programmeertalen

ONS tech studenten slachten collega ‘ s in Rusland, China, India op het gebied van codering test

Draai de Raspberry Pi Zero W in BlackBerry-stijl Linux PC met deze $10 raad

Hoe start je een succesvolle ontwikkelaar carrière (Tech Pro Onderzoek)

Verwante Onderwerpen:

Ontwikkelaar

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking