Python-udvikler, data videnskabsmand eller DevOps: Som tech job, der betaler sig bedst?

0
59

Muligheder for at arbejde i teknisk ud over den kapital fortsætte med at vokse, viser en ny rapport, der viser de mest efterspurgte tech job sammen med løn og de bedste byer for udviklere til at arbejde i.

“Software udvikler” var den mest almindelige tech job, der annonceres, med mere end 130.000 jobannoncer sidste år og en gennemsnitlig løn på £39,430, eller £55.000 i London, ifølge data offentliggjort af regeringens Digitale Økonomi Råd.

‘Frontend-udvikler’ var den anden mest almindelige rolle, der er opført mere end 30.000 gange med en median UK løn på lidt over £35,000 eller £50.000 i London. “DET systemarkitekt” blev den bedst betalte job på listen, betales en løn på £77,500 i London en median betale pakke £63,000 overordnede, efterfulgt af ‘DevOps ingeniør’ med en £67,500 løn i hovedstaden.

Rapporten bemærkede også, at tech jobs vokser uden for hovedstaden, som byer, herunder Sheffield, Leeds, Manchester og Cardiff er ved at udvikle deres egen mindre tech clusters.

I Edinburgh, 48,118 mennesker er beskæftiget i den digitale tech sektor, på løn, der er næsten 15 procent højere end det nationale gennemsnit, mens i Læser det tilsvarende tal er 100,507 og 8.11 procent. I Belfast, den digitale tech sektor nu beskæftiger 60.000 mennesker, med lønninger, der er 17 procent højere end det nationale gennemsnit.

tech-jobs.png

I rapporten bemærkes det, når leveomkostningerne er taget hensyn til, byer, herunder Leeds og Belfast kan være en bedre løsning end London. For eksempel, en data videnskabsmand ville være bedre tjent med at arbejde i Leeds end i London, mens det bedste sted at finde et job som softwareudvikler, eller en fuld stack udvikler er i Belfast, da efterspørgslen efter teknisk roller, der er steget med 120 procent i de sidste fire år.

Hvis du leder efter arbejde som analytiker, Edinburgh er det bedste sted at arbejde, mens en Python-udvikler, er det bedst i Glasgow og et IT-system arkitekt bør søge job i Cardiff, rapporten hævdede.

Rapporten beregner, at omkring 2,1 millioner mennesker, der arbejder i den digitale tech sektor, og hævder, at i fem BRITISKE byer — Oxford, Cambridge, Læsning, Belfast og Newcastle — mere end 10 procent af befolkningen er nu ansat i den digitale tech sektor. I Cambridge, halvdelen af den arbejdende befolkning er ansat i den digitale tech sektor, hedder det i rapporten.

Der kan være mange jobannoncer derude, men det betyder ikke, at alle disse roller er at få fyldt hurtigt: et andet sæt af data, der tyder på, at software ingeniører, senior programmører og back-end udviklere er blandt de teknisk-fagfolk, der er de sværeste at rekruttere i det forenede KONGERIGE.

Relaterede Emner:

Udvikler

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

Tech og Arbejde

Samarbejde