Revo Uninstaller Free: Windows-Apps de-installeren toegevoegd

0
44

door Martin Brinkmann, op 12 juni, 2019 in Software – 7 reacties

Revo Uninstaller is een populair programma voor Windows programma ‘s verwijderen en om te gaan met sporen van verwijderd programma’ s die standaard uninstallers vaak achter.

Revo Uninstaller roept de standaard uninstaller van software programma ‘ s eerste en scant het systeem daarna naar sporen. Sporen zijn gescheiden verder in de overgebleven bestanden, bijvoorbeeld in de programma-map of tijdelijke bestanden en gegevens in het Windows-Register.

Tip: u kunt controleren onze eerste review van Revo Uninstaller dat is hier regelmatig bijgewerkt.

Het programma is beschikbaar als een gratis, beperkte versie en een commerciële versie, genaamd Revo Uninstaller Pro.

Revo Uninstaller Free 2.1.0 introduceert opties voor het verwijderen van Windows Apps. De functie is alleen beschikbaar in de Pro-versie van Revo Uninstaller voorafgaand aan versie 2.1.0.

revo uninstaller remove windows apps

Windows-gebruikers die het uitvoeren van de nieuwe versie van Windows 8.x of 10 systemen zullen merken dat zij selecteer de Windows-Apps-optie in de hoofd-toolbar nu.

Revo Uninstaller bevat informatie over de geïnstalleerde Windows-Apps in de interface op de selectie. Elke toepassing wordt weergegeven met haar naam, de grootte, de installatie datum, versie, en de uitgever, en u kunt klikken op een kolom titel om de lijst te sorteren dienovereenkomstig.

Opmerking: Hoewel u kunt verwijderen Windows Apps die werken met het programma, dat u ze niet meer herstellen op een later punt in de tijd.

Dubbelklik op elke geïnstalleerde Windows-toepassing te starten met het verwijdering proces. U kunt ook met de linker-klik op een app om deze te selecteren en activeren van de knop verwijderen naast het proces te starten.

Revo Uninstaller maakt een herstelpunt voordat het roept de ingebouwde uninstaller, die wordt uitgevoerd met behulp van een PowerShell-opdracht. Wat volgt is de scan voor de restjes die je kan verwijderen en eventueel worden gevonden.

Het programma bevat een lijst van apps die Microsoft tagged als verwisselbare alleen. U zult niet vinden system apps in de lijst en kunnen in principe gebruik maken van de Instellingen > Apps-optie voor het verwijderen van deze apps. Revo voegt zijn overgebleven optie scannen om het verwijderen proces echter.

Slotwoord

De integratie van de opties om te verwijderen Windows-Apps en voer overgebleven scans is een langverwachte stap als het verwijdert de beperking van de gratis versie van de applicatie. Een programma uninstaller dat kan verwijderen van slechts één type van programma ‘s ziet er inferieur aan verwijderingsprogramma’ s die ondersteuning van beide; dat is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom de functie is geïntegreerd in Revo Uninstaller Gratis. De functie is volledig optioneel.

Nu U: maakt u gebruik van een programma van derden verwijderen? (via Deskmodder, Techdows)