Revo Uninstaller Free: Windows-programmer afinstallation tilføjet

0
44

af Martin Brinkmann den 12 juni 2019 i Software – 8 kommentarer

Revo Uninstaller er et populært fastlagt program til Windows til at afinstallere programmer, og til at beskæftige sig med spor af afinstallerede programmer, der som standard kan fjernes ofte efterlade.

Revo Uninstaller påberåber standard afinstallation af software programmer og scanner systemet bagefter spor. Spor er adskilt længere ind rester filer, fx i program-mappen eller midlertidige filer og data i Windows-Registreringsdatabasen.

Tip: du kan tjekke vores indledende gennemgang af Revo Uninstaller her, som opdateres jævnligt.

Programmet er tilgængelig som en gratis begrænset version og en kommerciel version hedder Revo Uninstaller Pro.

Revo Uninstaller Free 2.1.0 introducerer muligheder for at afinstallere Windows-Apps. Funktionen er kun tilgængelig i Pro-versionen af Revo Uninstaller før version 2.1.0.

revo uninstaller remove windows apps

Windows-brugere, der kører den nye version på Windows 8.x eller 10-systemer vil bemærke, at de kan vælge den Windows-Apps mulighed i værktøjslinien nu.

Revo Uninstaller lister installeret Windows Apps i grænsefladen på valg. Hver ansøgning er opført med navn, størrelse, skal du installere udgivelsesdato, version, og udgiver, og du kan klikke på en kolonne titel for at sortere listen i overensstemmelse hermed.

Bemærk: Mens du kan fjerne Windows applikationer, der bruger programmet, kan du ikke gendanne dem på et senere tidspunkt.

Dobbelt-klik på en vilkårlig installeret Windows-program for at starte fjernelse proces. Du kan også venstre-klik på en app for at vælge det og aktivere knappen afinstaller næste til at indlede processen.

Revo Uninstaller skaber et system gendannelsespunkt, før det aktiverer den indbyggede uninstaller, som drives ved hjælp af en PowerShell-kommando. Hvad der følger er på scan for madrester, som du kan fjerne så godt, hvis der er nogen der er fundet.

Programmet lister over apps, som Microsoft tagged som flytbare kun. Du vil ikke finde system apps i prospektet, og i teorien kan du bruge Indstillinger > Apps mulighed for at afinstallere disse programmer samt. Revo tilføjer sine rester scanning mulighed, at processen til fjernelse dog.

Afsluttende Ord

Integration af muligheder for at afinstallere Windows-Apps og køre sidesten scanninger er en længe ventet skridt, da det fjerner begrænsningen fra den gratis version af programmet. En uninstaller program, der kan fjerne kun én type af programmer ser ringere end ikke kan fjernes, der understøtter begge dele; det er nok den vigtigste grund til, at funktionen er blevet integreret i Revo Uninstaller Free. Funktionen er helt valgfrit.

Nu kan Du: har du brug for en tredje-parts program, som ikke kan fjernes? (via Deskmodder, Techdows)